Tips voor jouw keukenrenovatie

U bevindt zich nu hierHomeKeuken informatieTips voor jouw keukenrenovatie

Tips voor jouw keukenrenovatie

Wil je de indruk van een nieuwe keuken krijgen zonder jouw keuken daadwerkelijk te vervangen? Dan is een keukenrenovatie een goede optie voor jou! Bij een keukenrenovatie vervang je niet je hele keuken voor een nieuwe, maar verander je slechts de onderdelen die jij liever anders ziet.

Wat is een keukenrenovatie?

Een keukenrenovatie is een goed alternatief voor het aanschaffene van een compleet nieuwe keuken. Bij een keukenrenovatie kun je het zo gek maken als je zelf wilt. Je kunt alleen een nieuw aanrecht nemen, maar je kunt ook gaan voor een geheel nieuwe keuken indeling. Tijdens de renovatie heb je geen werkzaamheden aan leidingen met gas, water of electra; deze veranderen niet.

keukenrenovatie

Voordelen van een renovatie

Er zijn een aantal voordelen aan het doen van een keukenrenovatie ten opzichte van een nieuwe keuken:

  • Een keukenrenovatie is vaak goedkoper dan het nemen van een gloednieuwe keuken. Dit komt omdat je alleen geld besteed aan afwerking en niet aan het slopen van de oude keuken en het plaatsen van een nieuwe keuken.
  • Het renoveren van een keuken is makkelijker en daarnaast ook sneller klaar, zodat je, je keuken minder lang hoeft te missen.
  • Je kunt ook een aantal dingen zelf renoveren; zoals verven en keukendeurtjes vervangen, dit scheelt in de kosten.

Je kunt meestal niet alles zelf renoveren. Bespreek daarom jouw plannen altijd vrijblijvend met één van onze keukenspecialisten. Zij kunnen je helpen met het voorbereiden van de renovatie en helpen je met lastige keuzes. Als blijkt dat het een ontzettend grote renovatie wordt is het wellicht toch handig om je ook te oriënteren op het aanschaffen van een geheel nieuwe keuken.

Opties voor een keukenrenovatie

Er zijn ontzettend veel opties voor een keukenrenovatie. Daarom sommen wij er een aantal voor je op. Zo weet je zeker of een keukenrenovatie echt geschikt voor jou is of dat je toch beter een nieuwe keuken kunt aanschaffen.

  • Nieuw aanrechtblad,
  • Nieuwe gootsteen en kraan,
  • Nieuwe kastdeuren en grepen,
  • Het toevoegen van of vervangen van keukenapparatuur,
  • Nieuw design,
  • Nieuwe wand en/of vloer.

keukenrenovatie bij Keukensale

Is een keukenrenovatie iets voor jou? Onze keukenspecialisten kunnen je helpen bij het inrichten en ontwerpen van je gerenoveerde keuken door middel van een gratis 3D-ontwerp. Daarnaast verkopen wij alle keukenapparatuur, keukenmeubelen en overige middelen om een keukenrenovatie te doen. Je kunt inspiratie opdoen in een showroom bij jou in de buurt, of vraag hieronder het gratis inspiratiemagazine aan.

 

Vraag hier het inspiratiemagazine GRATIS aan en maak kans op een waardecheque á € 500,-!

InspiratiemagazineInspiratiemagazine
Vestiging

U vindt in ons magazine de laatste trends op het gebied van keukens en een handig stappenplan om te komen tot uw droomkeuken. Met het assortiment van Keukensale, kunt u een complete keuken inrichten met een uitgebreide keuze aan keukenproducten. Al deze keuken producten zijn naar eigen luxe en comfort aan te vullen met het assortiment aan keuken accessoires.