Tips voor het opruimen van jouw keuken!

U bevindt zich nu hierHomeKeuken informatieTips voor het opruimen van jouw keuken!

Tips voor het opruimen van jouw keuken!

Zoek je naar de orde in jouw keuken? Wij geven jouw 4 tips voor het opruimen van jouw keuken!

1. De indeling is belangrijk

De allerbelangrijkste tip is het kiezen van een efficiënte keukenindeling. En dan met name de keukenkastjes zijn belangrijk op het gebied van indeling. Alles moet logisch ingedeeld zijn en makkelijk weer op te bergen zijn. Je wilt de pannen en het keukengerei dicht bij het fornuis hebben. En de prullenbak moet vlakbij de wasbak en de vaatwasser staan. Als je keukenindeling niet logisch is, laat je eerder dingen op het aanrecht slingeren.

keuken opruimen

2. Jouw keuken opruimen in rust

Als je het regelmatig doet kun je jouw keuken heel snel opruimen. Maar je moet hier wel even je onverdeelde aandacht aan kunnen geven. Dus neem hier dan ook even de tijd voor. Als je kinderen hebt kun je wellicht het beste wachten tot zij op bed liggen en dan even een uurtje pakken om alles op te ruimen!

3. Alles aan de kant

Heb je even de tijd? Zorg dan dat je alles aan de kant zet. Neem een goed kijkje in de koelkast en gooi alles weg dat over datum is, bespeur je lades op kruimels en vergeet ook niet onder de keukenkastjes schoon te maken. Door je keuken eerst helemaal leeg te maken, begin je weer met een schone lei. Je kunt eventueel ook je keukenkastjes opnieuw indelen. 

4. Handige kasten

Door gebruik te maken van handige kasten kun je vaak meer kwijt dan je denkt. Je gebruikt alle ruimte die je hebt op een geordende manier. Vraag de keuken specialisten bij Keukensale naar oplossingen in jouw situatie!

keuken opruimen

Jouw keuken opruimen met tips van Keukensale

Wil je meer tips of heb je vragen? Onze keukenexperts denken met je mee. Maak online een afspraak in één van onze 30 showrooms in Nederland.

Heb je jouw ideale keuken al in gedachten? Vraag dan in één van onze keuken showrooms om een gratis 3D ontwerp. Deze maken wij graag voor je. Zo kun je met eigen ogen zien hoe jouw keuken er in werkelijkheid uit komt te zien.

Vraag hier het inspiratiemagazine GRATIS aan en maak kans op een waardecheque á € 500,-!

InspiratiemagazineInspiratiemagazine
Vestiging

U vindt in ons magazine de laatste trends op het gebied van keukens en een handig stappenplan om te komen tot uw droomkeuken. Met het assortiment van Keukensale, kunt u een complete keuken inrichten met een uitgebreide keuze aan keukenproducten. Al deze keuken producten zijn naar eigen luxe en comfort aan te vullen met het assortiment aan keuken accessoires.