Stijlvol en modern: Vrijstaande keuken

U bevindt zich nu hierHomeKeuken informatieStijlvol en modern: Vrijstaande keuken

Stijlvol en modern: Vrijstaande keuken

Als je kiest voor een nieuwe keuken bekijk je en vergelijk je meerdere keukenstijlen. Goed dat je ook even een blik werpt op de vrijstaande keuken. Een prachtige keukenstijl die vooral stijl en moderniteit uitstraalt. In dit keukenblog nemen wij jou mee door deze keukenstijl en kun je ontdekken of deze bij jou past. 

Eigenschappen vrijstaande keuken

De vrijstaande keuken heeft het eigenlijk al in zijn naam zitten, het is een keuken die los staat van de wanden. Het toevoegen van vrijstaande elementen is een nieuwe keukentrend. De vrije keuken past daarom perfect binnen dit moderne plaatje. Als je kiest voor een keuken met vrijstaande opstelling dan creëer je een open ruimte die goed gebruikt kan worden als woonkeuken of een plek om samen te komen.

vrijstaande keuken

Voordelen vrijstaande keuken

Wat zijn dan de voordelen van zo'n keuken? 

  • Ruime en moderne uitstraling: Een vrijstaande keuken ziet er mooi en modern uit. Een echte aanrader als je de ruimte bezit om een vrijstaande keuken te plaatsen. 
  • Eyecatcher: Met een vrijstaand keukenblok maak je van jouw keuken een echte eyecatcher. Deze valt direct op als je binnen komt lopen. Tip, kies voor een prachtige kraan als eyecatcher!
  • Divers: Een vrijstaande keuken is verkrijgbaar in alle mogelijke stijlen. Er is dus altijd een vrijstaande keuken die bij jou past.
  • Woonkeuken: In een vrijstaande keuken wordt direct een plek gecreëerd om samen te komen, namelijk rond het vrijstaande keukenblok. Wil je de keuken nog verder transformeren tot woonkeuken? Voeg dan krukken toe zodat je aan het keukenblok kunt zitten. 

vrijstaande keuken

Zijn er ook nadelen?

Een keuken heeft altijd voor en -nadelen, zo ook deze. Een vrijstaand keukenblok neemt bijvoorbeeld wel aanzienlijk wat ruimte in beslag. Als je een kleine ruimte hebt is dit daarom niet altijd de beste optie. Wil je even passen en meten? Dan raden wij je aan om met een keukenspecialist van Keukensale te gaan zitten. 

Meer inspiratie? Maak een afspraak in onze winkel!

Is de vrijstaande keuken iets voor jou? Of wil je meer tips en heb je vragen? Onze keukenexperts denken graag met je mee. Maak online een afspraak in één van onze 30 showrooms in Nederland.

Heb je jouw ideale keuken al in gedachten? Vraag dan in één van onze keuken showrooms om een gratis 3D ontwerp.

Vraag hier het inspiratiemagazine GRATIS aan en maak kans op een waardecheque á € 500,-!

InspiratiemagazineInspiratiemagazine
Vestiging

U vindt in ons magazine de laatste trends op het gebied van keukens en een handig stappenplan om te komen tot uw droomkeuken. Met het assortiment van Keukensale, kunt u een complete keuken inrichten met een uitgebreide keuze aan keukenproducten. Al deze keuken producten zijn naar eigen luxe en comfort aan te vullen met het assortiment aan keuken accessoires.