Slimme en duurzame keukenapparatuur

U bevindt zich nu hierHomeKeuken informatieSlimme en duurzame keukenapparatuur

Slimme en duurzame keukenapparatuur

Keukenapparatuur is onmisbaar in de keuken. Wil jij slim koken en tegelijkertijd duurzaam bezig zijn? Dat kan met de nieuwste modellen van onze keukenapparatuur! Hieronder hebben wij een aantal voorbeelden voor je op een rij gezet.

Duurzamer werken in de keuken

Naast de wens voor een praktische keuken, speelt het feit dat een keuken ook meer en meer duurzaam moet zijn, een steeds grotere rol. Dit kan op verschillende manieren, wij zetten ze voor je op een rij:

  • 1. Kies voor een inductie kookplaat. Om duurzaam te wonen en te koken kun je het best kiezen voor een inductie kookplaat. Bij de inductiekookplaat vergaat de warmte niet zo gemakkelijk als bij gas. Daarnaast moeten we ooit van het gas af, dus kun je beter nu al kiezen voor elektrisch.
  • 2. Kies voor duurzame materialen. Een smart kitchen bestaat uit materialen die geproduceerd worden op een manier die het milieu zo min mogelijk belast en/of materialen die gemakkelijk te recyclen zijn zoals hout, roestvast staal, bamboe of gerecycled glas.
  • 3. Let op de energielabels. Alle apparaten hebben tegenwoordig een energie label van A+++ t/m D, waarbij A+++ het meest duurzaam is. Hoe duurzamer het apparaat, hoe minder energie er wordt verbruikt.

Slimme keukenapparatuur

We horen het steeds vaker, maar wat is een smart kitchen ofwel slimme keukenapparatuur? Slimme keukenapparatuur bevat de mogelijkheid om via een WIFI verbinding op afstand bediend te kunnen worden. Het is dus mogelijk om tijdens het boodschappen doen nog even te checken wat er nog in je koelkast ligt of om je koffie klaar te hebben op het moment dat je naar de keuken loopt. Wie wil dat nu niet?

Kokend waterkraan

De meeste kokend waterkranen worden als 3-in-1 kraan gebruikt. Hiermee heb je in een handomdraai koud, warm en kokend water uit dezelfde kraan. Ideaal! Je bespaart hiermee tijd, energie en ruimte. Bekijk bijvoorbeeld deze Selzius kraan.

Automatische afzuigkap

De afzuigkappen van Bosch hebben een PerfectAir sensor, deze herkent uiteenlopende kookgeuren en stemt daar automatisch het beste afzuigvermogen op af. Bij Bosch kiezen ze altijd voor de nieuwste techniek in combinatie met het strakste design.

Carbon ovens

In de Carbon ovens van Bosch wordt bakken een feestje. Zo hebben ze een automatisch ovenreinigings-programma en sensor-technologie waarmee de ideale ovenstand, (kern)temperatuur en stoomtoevoer word bepaald. Deze oven kan daarmee niet in jouw smart kitchen ontbreken.

Koop jouw nieuwe keuken bij Keukensale

Heb jij advies nodig bij het kiezen van jouwe nieuwe duurzame én slimme keuken? Maak online een afspraak! Wij helpen je graag op afstand of download ons gratis inspiratiemagazine, om thuis alvast wat inspiratie op te doen.

Vraag hier het inspiratiemagazine GRATIS aan en maak kans op een waardecheque á € 500,-!

InspiratiemagazineInspiratiemagazine
Vestiging

U vindt in ons magazine de laatste trends op het gebied van keukens en een handig stappenplan om te komen tot uw droomkeuken. Met het assortiment van Keukensale, kunt u een complete keuken inrichten met een uitgebreide keuze aan keukenproducten. Al deze keuken producten zijn naar eigen luxe en comfort aan te vullen met het assortiment aan keuken accessoires.