Ontdek de U-keuken opstelling!

U bevindt zich nu hierHomeKeuken informatieOntdek de U-keuken opstelling!

Ontdek de U-keuken opstelling!

Ben jij toe aan een nieuwe keuken en wil je meer weten over verschillende keuken indelingen? Dat begrijpen wij heel goed! Op deze pagina vind je alle informatie over de U-keuken opstelling. 

De basis van de U-keuken

De U-keuken vormt zich naar haar naam, de letter U. Dit betekent dat deze keuken indeling drie zijdes heeft. Deze staan vaak tegen drie wanden aan. Wil je een U-keuken maar heb je slechts twee wanden beschikbaar? Dan staat er één keukenwand los. Die functioneert als kookeiland of bar! 

u-keuken

Deze keuken indeling komt het meest tot zijn recht in wat kleinere ruimtes. Alle keukenzijdes staan tegen een wand en er blijft voldoende ruimte over om te bewegen. Heb je een grotere keuken en meer ruimte om de zijdes alle drie tegen een wand te plaatsen? Dan kan er zelfs een eiland aan de keuken worden toegevoegd!

Verschillende soorten stijlen

Het is je misschien al duidelijk geworden, dat deze keuken indeling op veel verschillende manieren te interpreteren is. Dat maakt ook dat de keuze in stijlen ontzettend uitgebreid is. Alle U-keukens kunnen in iedere stijl worden uitgevoerd. Van een stoere variant met een donkere basis en metalen grepen op de kasten tot een moderne keuken zonder grepen en high-tech apparatuur. Om de verschillende mogelijkheden te bekijken ben je altijd welkom in één van onze showrooms. Daar kun je ook advies vragen aan onze keuken specialisten!

De voordelen van de U-keuken

Er zijn veel redenen om voor deze keukenopstelling te kiezen. Wij sommen de belangrijkste redenen voor je op:

  • Drie werkbladen: Met zoveel werkvlakken heb je automatisch ook veel ruimte. Ideaal voor gezinnen. Je loopt elkaar niet meer in de weg en kan met meerdere personen tegelijk koken of bakken!
  • Opbergruimte: Met een U-keuken heb je extra veel opbergruimte. In een keuken wordt geleefd. Extra opbergruimte kan dan handig zijn!

u-keuken

  • Alles binnen handbereik: Omdat de keuken in een U-vorm staat opgesteld is alles binnen handbereik.
  • Veel opties: Met deze keuken indeling heb je veel mogelijkheden. Je kunt jouw eigen stijl en wensen tot leven laten komen in deze keuken!

Advies of inspiratie?

Geïnteresseerd in een nieuwe (U-) keuken? Doe inspiratie op bij een Keukensale vestiging bij jou in de buurt! Onze keuken specialisten kunnen je helpen met het kiezen van de perfecte keuken. Maak alvast een afspraak of kom gewoon even binnenlopen. Tot snel!

Vraag hier het inspiratiemagazine GRATIS aan en maak kans op een waardecheque á € 500,-!

InspiratiemagazineInspiratiemagazine
Vestiging

U vindt in ons magazine de laatste trends op het gebied van keukens en een handig stappenplan om te komen tot uw droomkeuken. Met het assortiment van Keukensale, kunt u een complete keuken inrichten met een uitgebreide keuze aan keukenproducten. Al deze keuken producten zijn naar eigen luxe en comfort aan te vullen met het assortiment aan keuken accessoires.