Laat jouw keuken centraal staan!

U bevindt zich nu hierHomeKeuken informatieLaat jouw keuken centraal staan!

Laat jouw keuken centraal staan!

De keuken is al lang niet meer een plek waar je enkel even ontbijt of het avondeten klaarmaakt. Het is de centrale plek van het huis geworden. Het zal je ook niet verbazen dat een open woonkeuken hierbij een belangrijke rol speelt. Wij geven je graag meer informatie hoe jij jouw keuken dé centrale plek in huis kunt maken!

De woonkeuken

De woonkeuken was de afgelopen jaren al steeds populairder, maar tegenwoordig zijn mensen steeds vaker opzoek naar een keuken die centraal staat, omdat het veel meer is dan alleen maar een functionele ruimte. De keuken mag écht gezien worden, en wordt ook steeds vaker als leefruimte gebruikt. Een keuken met wooneiland of een bar is zeker ideaal! We zien in de woonkeuken steeds vaker dat materialen van de keuken doorgetrokken worden in de woning. Zo past jouw nieuwe keuken perfect in de rest van het interieur! We raden het dus echt wel aan om even goed naar de rest van je huis te kijken.

Wil je alles weten over de woonkeuken trend? Lees dan ons blog hier!

Open keukenopstelling

Wil je het liefste echt een mooie grote open ruimte in huis, dan kies je voor een open keuken! De keuken sluit hier perfect aan met de rest van jouw woonruimte, je hebt geen muren meer tussen de keuken, eetkamer en woonkamer. Zo kun je tijdens het koken nog gemakkelijk een oogje op de kinderen houden, of gezellig doen met je gasten of de rest van de familie. En door de grote ruimte oogt jouw woning groter. Dit is dé perfecte keukenopstelling om jouw keuken het bruisende centrum van het huis te maken.

Wil je graag advies over de open keuken en hoe dit in jouw huis toegepast kan worden? Vraag het een van onze specialisten, we helpen je graag!

keuken centraal

Halfopen keukenopstelling

Wil je toch liever een beetje privacy tijdens het koken maar ook alle voordelen van een open keuken beleven? Dan kan je ook kiezen voor een halfopen keuken. Dit is een ‘open’ keuken die gedeeltelijk achter een muur of bar verscholen zit. Hierbij kan je toch blijven praten met de rest van het huishouden, maar hoef je je niet te storen aan de vieze vaat die met een open keuken altijd te zien is! Ook heb je met een halfopen keuken iets minder geluidsoverlast, omdat er toch deels een muur tussen zit.

Keuken met bar

Creëer extra gezelligheid in huis met een bar in de keuken! En hiervoor heb je niet perse een wat grotere keuken nodig. In een wat kleinere ruimte kan het namelijk ruimte besparen als je voor een bar kiest in plaats van een eettafel. Het concept keuken met bar past perfect in een open keuken, hierdoor heb je toch een scheiding tussen de woonkamer en de keuken, maar kun je evengoed gezellig samen zijn tijdens het koken! Perfect als je de sfeer en uitstraling van een woonkeuken in huis wilt! Wil je graag een open keuken met bar? Dan kan je het beste kiezen voor een U-keuken, keuken met kookeiland of een parallel keuken.

keuken centraal

Advies bij Keukensale

Wil je graag een deskundig advies over verschillende keuken indelingen of persoonlijk advies? Kom dan eens langs in één van onze showrooms door heel Nederland. Of maak een persoonlijke afspraak bij één van onze keukenspecialisten. Download ons gratis inspiratiemagazine, om thuis alvast wat inspiratie op te doen.

Vraag hier het inspiratiemagazine GRATIS aan en maak kans op een waardecheque á € 500,-!

InspiratiemagazineInspiratiemagazine
Vestiging

U vindt in ons magazine de laatste trends op het gebied van keukens en een handig stappenplan om te komen tot uw droomkeuken. Met het assortiment van Keukensale, kunt u een complete keuken inrichten met een uitgebreide keuze aan keukenproducten. Al deze keuken producten zijn naar eigen luxe en comfort aan te vullen met het assortiment aan keuken accessoires.