Breng kleur in je keuken! Alles over de opties en mogel

U bevindt zich nu hierHomeKeuken informatieBreng kleur in je keuken!

Breng kleur in je keuken!

Ben je opzoek naar een keuken die er echt uitspringt? Dan is een keuken met veel kleur wellicht iets voor jou. Naast de natuurlijke kleuren, is er ook veel ruimte voor variatie. Wil je advies over hoe je kleur kunt toevoegen aan jouw keuken? Lees hier onze tips!

Gekleurde keukenmeubels

Wil je rustig aan beginnen en hoef je niet perse een geheel gekleurde keuken? Dan is het leuk om te beginnen met een aantal aspecten van de keuken die wat kleur brengen. 

  • Keukenkastjes: Als je de keukenkastjes een opvallende kleur geeft, is dit redelijk tekenend voor de rest van jouw keuken. Dit is best een gedurfde stap, maar kan heel mooi uitpakken!

kleur in de keuken

  • Kraan en spoelbak: Een gekleurde kraan met spoelbak wordt vaak gekozen en is een zeer subtiele manier om een beetje kleur in jouw keuken te brengen en om bepaalde elementen uit te lichten. 
  • Accessoires: Om van jouw keuken een stylisch geheel te maken kun je kiezen voor apparatuur en accessoires in hetzelfde kleurenpallet. Denk hierbij aan een keukenmachine, handdoeken en keukengerei in dezelfde kleur.

Gekleurde wanden

Wil je de kleur wat prominenter aanwezig laten zijn in jouw keuken? Dan kun je ook kiezen voor kleur op de wand. Je kunt dit doen door één kleur te kiezen, maar denk ook eens aan een mooi patroon van bijvoorbeeld mozaiëk tegels! Hierin heb je ontelbare opties in patronen en kleuren. 

kleur in de keuken

Kleur combineren

Het kiezen voor kleur in de keuken is een gedurfde en leuke manier om jouw keuken op te fleuren en tegelijkertijd uniek te maken. Toch is het wel aan te raden om jouw kleurencombinatie goed uit te werken in bijvoorbeeld een moodboard. Kom je er niet helemaal uit? Vraag dan onze keuken experts om met je mee te denken. Het is namelijk zonde als jouw kleurenpallet uiteindelijk toch anders uitvalt dan je in gedachten had. 

Kleur in de keuken, vraag advies!

Wil je meer tips, heb je vragen of wil je graag inspiratie opdoen? Onze keukenexperts denken graag met je mee. Maak online een afspraak in één van onze 30 showrooms in Nederland.

Heb je jouw ideale keuken al in gedachten? Vraag dan in één van onze keuken showrooms om een gratis 3D ontwerp. Deze maken wij graag voor je. Zo kun je met eigen ogen zien hoe jouw keuken er in werkelijkheid uit komt te zien.

Vraag hier het inspiratiemagazine GRATIS aan en maak kans op een waardecheque á € 500,-!

InspiratiemagazineInspiratiemagazine
Vestiging

U vindt in ons magazine de laatste trends op het gebied van keukens en een handig stappenplan om te komen tot uw droomkeuken. Met het assortiment van Keukensale, kunt u een complete keuken inrichten met een uitgebreide keuze aan keukenproducten. Al deze keuken producten zijn naar eigen luxe en comfort aan te vullen met het assortiment aan keuken accessoires.