Keukentrend: De opvallende keukenwand

U bevindt zich nu hierHomeKeuken informatieKeukentrend: De opvallende keukenwand

Keukentrend: De opvallende keukenwand

Je verwacht het misschien niet maar met een (opvallende) achterwand kun je de show van de keuken stelen. Verschillende materialen, vrolijke prints, teksten en alle RAL kleuren geven jouw keuken een persoonlijke uitstraling mee. Ben je benieuwd geworden naar de mogelijkheden? Wij geven je tips, opties en voorbeelden van opvallende keukenwanden.

Materiaalkeuze

Je kunt opvallen op heel veel verschillende manieren. Eén van die manieren, en misschien wel de meest gebruikte manieren, is opvallen met materiaal. Je kiest voor materiaal met een andere structuur dan dat de rest van je keuken heeft. Het leuke hiervan is dat deze achterwand direct een hele andere uitstraling of stijl aan je keuken geeft. 

  • Bakstenen keukenwand: Je keuken transformeert naar een stoere en industriële keuken;
  • Keukenwand met LED-licht: Je keuken verandert direct in een moderne keuken

keukenwand

  • Wand met marmer: Je keuken wordt een luxe en landelijke keuken;
  • Houten wand: Je keuken verandert in een huiselijke en gezellige keuken.

Zo is iedere materiaalkeuze die je maakt, en dus ook voor je keukenwand, bepalend voor de sfeer en stijl. 

Tips voor een opvallende keukenwand

Als je kiest voor een opvallende keukenwand, een wand waarin je jouw stijl wil uiten, kun je rekening houden met:

  • Wil je nog iets achter de wand kunnen opbergen? Kies dan voor een glazen achterwand die kan schuiven. Zo kun je achter deze glazen schuifwand je keukengerei opbergen.
  • Spelen met print en niet met structuur? Ook dit is heel gemakkelijk en onderhoudsvriendelijk. Kies voor een mooi en vrolijk behang om de achterwand de accentueren. 
  • Hitte bestendig en krasvaste wanden? Kies dan voor een aluminium achterwand!
  • Gratis 3D-ontwerp: Een leuke keukenwand in gedachten? Kom eerst even langs in onze showroom en laat een gratis 3D-ontwerp maken. Zo weet je zeker dat jouw nieuwe achterwand echt past in jouw keuken!

Keukenadvies bij Keukensale

Wil je meer informatie of ons assortiment aan keukenwanden bekijken? Maak dan hier een afspraak of kom gewoon gezellig langs in één van onze showrooms. In onze keukenwinkels staan keuken specialisten voor je klaar die je kunnen adviseren op alles wat maar met keukens te maken heeft. Tot ziens, de koffie staat voor je klaar!

Vraag hier het inspiratiemagazine GRATIS aan en maak kans op een waardecheque á € 500,-!

InspiratiemagazineInspiratiemagazine
Vestiging

U vindt in ons magazine de laatste trends op het gebied van keukens en een handig stappenplan om te komen tot uw droomkeuken. Met het assortiment van Keukensale, kunt u een complete keuken inrichten met een uitgebreide keuze aan keukenproducten. Al deze keuken producten zijn naar eigen luxe en comfort aan te vullen met het assortiment aan keuken accessoires.