50% keukenkorting bij Keukensale

U bevindt zich nu hierHomeKeuken informatieProfiteer van 50% keukenkorting

Profiteer van 50% keukenkorting

Droomkeukens voor de helft!

Ben jij toe aan een nieuwe keuken. Neem dan een kijkje bij Keukensale. Je ontvangt maar liefst 50% korting op jouw nieuwe complete keuken. Maak een afspraak of kom langs en profiteer direct! 

Wat is een complete keuken?

Een nieuwe keuken kun je natuurlijk zelf samenstellen. Hieraan zit één groot nadeel; het eindeloos zoeken naar de juiste apparatuur en bijpassende keukenmeubels. Daarom verkoopt Keukensale complete keukens met alles erop en eraan. Een complete keuken bevat zoal:

  • Apparatuur van topkwaliteit; koelkast, vaatwasser, afzuigsysteem, combi-oven en meer.
  • Jouw ideale keukenkraan met bijpassende spoelbak.
  • Verlichting.
  • Keukenkasten en -lades.
  • Alle keukenaccessoires die je nodig hebt.

Wil je niet hoeven nadenken over bijpassende keukenapparatuur of keukenonderdelen bij je droomkeuken? Ga dan voor een complete keuken.

Hoge kortingen op jouw nieuwe keuken

Zien wij jou snel bij Keukensale? Maak alvast online een afspraak met een keuken specialist. Met meer dan 30 vestigingen is er altijd een vestiging bij jou in de buurt. 

*Vraag naar de voorwaarden in de showroom

Vraag hier het inspiratiemagazine GRATIS aan en maak kans op een waardecheque á € 500,-!

InspiratiemagazineInspiratiemagazine
Vestiging

U vindt in ons magazine de laatste trends op het gebied van keukens en een handig stappenplan om te komen tot uw droomkeuken. Met het assortiment van Keukensale, kunt u een complete keuken inrichten met een uitgebreide keuze aan keukenproducten. Al deze keuken producten zijn naar eigen luxe en comfort aan te vullen met het assortiment aan keuken accessoires.