Keuken inspiratie: Fris je keuken op

U bevindt zich nu hierHomeKeuken informatieKeuken inspiratie: Fris je keuken op

Keuken inspiratie: Fris je keuken op

De zomer is een mooie periode om je keuken weer even op te frissen. Misschien heb je zin in een nieuwe stijl of een ander kleurtje? Dan is het nu de tijd om daar mee aan de slag te gaan. Wij bieden je keuken inspiratie en een stappenplan voor het opfrissen van je keuken.

Stap 1: Wat is jou plan van aanpak voor je keuken?

Begin met een plan van aanpak. Hoe zorg jij er voor dat jij klaar bent voor de zomer met je keuken? Hoef je simpel weg alleen even een goede schoonmaak beurt te geven of wil je ook echt een aantal dingen veranderen? Hier zijn een aantal op frissers waar je aan kunt denken;

  • Nieuwe verfbeurt/ nieuw behang
  • Verandering in stijl (bijvoorbeeld: van landelijk naar modern)
  • Nieuwe trends toevoegen in de keuken (bekijk ons trend blog hier)
  • Nieuwe apparatuur
  • Nieuwe accessoires

Als je hebt besloten wat je wilt voor je keuken kun je doorgaan naar de volgende stap.

keuken inspiratie

Stap 2: Doe keuken inspiratie op

Als je hebt gekozen voor een verandering in de keuken is het tijd om te kiezen voor een stijl. Dit kun super makkelijk doen door het gebruik van Pinterest. Hier kun je borden maken met de stijl waarin jij je keuken wilt (bekijk voor inspiratie onze Pinterest). Je kunt natuurlijk ook gewoon zelf een bord maken met allerlei knipsels uit tijdschriften.

Stap 3: Ga aan de slag!

Als je alle beslissingen hebt genomen is het tijd om de handen uit de mouwen te steken. Ga aan de slag met je plan. Dit betekent: haal alle benodigdheden in huis en ga lekker aan de slag. Overigens ook ontzettend gezellig om met het hele gezin samen te doen! Dit hoeft heus geen heel project te zijn, als je alleen de accessoires gaat veranderen ben je natuurlijk zo klaar. Toch heb je dan gelijk toch weer een hele andere keuken waar je voorlopig van kan genieten!

Keuken inspiratie bij Keukensale

Bereid je voor op de zomer met een nieuwe of gerenoveerde keuken van Keukensale! Kom eens langs in één van onze showrooms bij jou in de buurt en doe inspiratie op voor jouw nieuwe of gerenoveerde keuken. Je kunt alvast online een afspraak maken met één van onze specialisten. Wij bieden jou een keuken inspiratie en advies op maat!

Vraag hier het inspiratiemagazine GRATIS aan en maak kans op een waardecheque á € 500,-!

InspiratiemagazineInspiratiemagazine
Vestiging

U vindt in ons magazine de laatste trends op het gebied van keukens en een handig stappenplan om te komen tot uw droomkeuken. Met het assortiment van Keukensale, kunt u een complete keuken inrichten met een uitgebreide keuze aan keukenproducten. Al deze keuken producten zijn naar eigen luxe en comfort aan te vullen met het assortiment aan keuken accessoires.