Keuken accessoires voor de beste BBQ!

U bevindt zich nu hierHomeKeuken informatieKeuken accessoires voor de beste BBQ!

Keuken accessoires voor de beste BBQ!

Het is weer hartje zomer, tijd om de BBQ van zolder te halen. Maar hoe organiseer je een gezellig barbecue voor de hele buurt of familie? Wij geven je een aantal tips over het organiseren en bereiden van de BBQ.

Checklist keuken accessoires en overig

Een BBQ organiseren moet natuurlijk leuk zijn, maar is ook wel even een werkje. Je moet aan meerdere mensen denken en het is daarom niet gek dat je bang bent dat je iets vergeet. Hier geven wij jou een checklist waar je kunt afvinken of je aan alles hebt gedacht.

  • Nodig je gasten uit via de app, zo kun je makkelijk een herinnering sturen en weet je wie er wel of niet kunnen komen.
  • Als je een barbecue met kolen gebruikt moet deze van tevoren worden aangestoken.
  • Zorg voor goede keuken accessoires om je BBQ tot een succes te brengen. Denk hierbij aan tangen, handschoenen, een thermometer en BBQ borstels.
  • Ook het servies is van belang, vergeet niet om genoeg borden, bekers en kommen te hebben voor de BBQ.
  • Genoeg eten en drinken voor alle gasten is natuurlijk het aller belangrijkst.
  • Het weer in Nederland is nooit zeker. Houd daarom een aantal partytenten achter de hand voor een regenachtige BBQ.
  • Als je de BBQ organiseert voor de hele buurt heb je genoeg tafels en stoelen nodig. Misschien dat je buren je daarbij kunnen helpen! Vraag hen om extra stoelen of tafels mee te nemen.
  • Houd rekening met allergieën.

keuken accessoires

Vlees, vis en vega

Bij een BBQ denkt men vaak direct aan vlees, dit kan voor de meeste mensen ook zeker niet ontbreken. Je kunt je vlees halen bij de supermarkt of voor een nog betere kwaliteit bij de plaatselijke slager. Veel slagers hebben BBQ pakketten die je zelf kunt samenstellen. Zo heb je van al het vlees wat op de BBQ. Denk er wel aan dat steeds meer mensen minder of geen vlees eten. Inventariseer daarom even van tevoren hoeveel personen dat zijn en zorg voor een aantal vlees vervangers en genoeg groente en stokbrood. Een aantal lekkere salades naast de BBQ is sowieso een goed idee!

Om de salades, sauzen en broden te bereiden, is het belangrijk om ook hiervoor de juiste keuken accessoires te hebben. Denk hierbij aan goede snijplanken en ander keukengerei. 

keuken accessoires

Keuken accessoires bij Keukensale

Nieuwe keuken accessoires nodig om jouw heerlijke sausjes, broodjes en salades mee te bereiden? Kom langs bij Keukensale, wij adviseren jou op het gebied van keukens en keukenaccessoires. Je kunt ook alvast een afspraak maken bij een Keukensale bij jou in de buurt. Zo weet je zeker dat je klaar bent voor de BBQ!

Vraag hier het inspiratiemagazine GRATIS aan en maak kans op een waardecheque á € 500,-!

InspiratiemagazineInspiratiemagazine
Vestiging

U vindt in ons magazine de laatste trends op het gebied van keukens en een handig stappenplan om te komen tot uw droomkeuken. Met het assortiment van Keukensale, kunt u een complete keuken inrichten met een uitgebreide keuze aan keukenproducten. Al deze keuken producten zijn naar eigen luxe en comfort aan te vullen met het assortiment aan keuken accessoires.