Jouw eerste keuken kopen: Alle tips!

U bevindt zich nu hierHomeKeuken informatieJouw eerste keuken kopen: Alle tips!

Jouw eerste keuken kopen: Alle tips!

Spannend! Je gaat jouw eerste keuken kopen! Wij begrijpen dat je dan met veel vragen zit. Lees je eerst even in middels dit inspiratieblog! Wij behandelen samen met jou de belangrijkste punten waar je op dient te letten als je een nieuwe keuken uitzoekt.

Beschikbare ruimte 

Waarschijnlijk ben je al druk aan het kijken naar andere keukens en het opdoen van inspiratie. Dat is natuurlijk helemaal goed! Wel raden wij jou aan om eerst op te meten waar je nu echt mee aan het werk bent. Hoeveel ruimte heb je en waar wil je dat aan kwijt. Ben je opzoek naar een keuken met veel werkruimte of met veel kastruimte? Hoe groot moet jouw koelkast minimaal zijn en wil je de vriezer ook in jouw keuken plaatsen? Zet alle minimale eisen en de beschikbare ruimte overzichtelijk op een rijtje. Zo kun je realistisch inspiratie opdoen en krijg je geen valse verwachtingen.

Beschikbaar budget

Naast de mogelijkheden in de keuken kun je ook het budget niet overslaan. Wij raden je aan een budget vast te stellen voordat je naar de keukenshowroom komt. Zo is de kans dat je teveel uit geeft veel minder groot. Als je naar de showroom komt zonder budget ben je eerder geneigd te veel uit te geven of teleurgesteld te raken omdat je buiten je budget kijkt.

eerste keuken kopen

Een eerste keuken kopen doe je zo!

De twee voornaamste tips hebben wij nu uitgebreid uitgelegd. Echter bestaan er nog een aantal extra tips die handig zijn om ook in je hoofd te houden.

  • Vraag advies: Al helemaal als je jouw eerste keuken gaat kopen is advies vragen heel vanzelfsprekend. Onze keuken experts werken al jaren in het vak en kunnen jou uitstekend helpen. Twijfel dus niet en vraag!

eerste keuken kopen

  • Levensduur: Het is natuurlijk de bedoeling dat jouw keuken lang mee gaat. Vraag altijd naar de levensduur van een bepaald materiaal. 
  • Pinterest: Op Pinterest vind je ontzettend veel keuken inspiratie. Bekijk onze Pinterest bijvoorbeeld eens! 

Jouw eerste keuken kopen? Keukensale

Wil je advies over jouw eerste keuken? Wij kunnen je helpen! Onze keuken experts denken met je mee. Maak online een afspraak in één van onze showrooms in Nederland.

Wij zijn jouw specialist omtrent keukens. Heb je jouw ideale keuken al in gedachten? Vraag dan in één van onze showrooms om een gratis 3D ontwerp. Deze maken wij graag voor je. Zo kun je met eigen ogen zien hoe jouw keuken er in werkelijkheid uit komt te zien.

 

Vraag hier het inspiratiemagazine GRATIS aan en maak kans op een waardecheque á € 500,-!

InspiratiemagazineInspiratiemagazine
Vestiging

U vindt in ons magazine de laatste trends op het gebied van keukens en een handig stappenplan om te komen tot uw droomkeuken. Met het assortiment van Keukensale, kunt u een complete keuken inrichten met een uitgebreide keuze aan keukenproducten. Al deze keuken producten zijn naar eigen luxe en comfort aan te vullen met het assortiment aan keuken accessoires.