Inspiratie en tips voor een landelijke keuken

U bevindt zich nu hierHomeKeuken informatieInspiratie en tips voor een landelijke keuken

Inspiratie en tips voor een landelijke keuken

Denk je na over een landelijke keuken? Dan ben je hier aan het juiste adres! Wij bieden jou in dit inspiratieblog alle inspiratie en informatie voor een landelijke keuken. Het creëren van een landelijke keuken kan met een aantal simpele tips. Wil je meer informatie of inspiratie?

Kies voor de landelijke keuken stijl

Een landelijke keuken herken je direct. Dat komt door een aantal eigenschappen die veel keukens met een landelijke stijl bezitten. Wil je jouw keuken ook in een landelijke stijl? Voeg dan een aantal van onderstaande kenmerken toe aan jouw keuken!

  • Hout: Eén van de kenmerken van de landelijke stijl is het gebruik van natuurlijke materialen. Hout is, door haar natuurlijke en warme uitstraling, perfect voor in de landelijke keuken. Het hout kan terug komen in de keukenkastjes, de keukentafel en keukenaccessoires. 

landelijke keuken

  • Landelijke accessoires: Je kunt een landelijke keuken herkennen aan uitgebreid servies, items van keramiek zichtbaar keukengerei aan de muur en houten accessoires. Ook zijn de handgrepen van de kastjes en de kranen vaak sierlijk en is alles mooi en elegant afgewerkt.
  • Rustige kleuren: Rustig kleurgebruik is belangrijk voor de landelijke stijl. Denk hierbij aan gebroken wit, zandkleur en andere warme of natuurlijke tinten. Als je de keuken wat anders en stoerder in wilt steken kun je ook kiezen voor grijs, donkerblauw of zwart.

Wil je meer advies over het landelijk inrichten van jouw keuken? Onze keukenspecialisten bij Keukensale kunnen je helpen! Kom langs in een van onze showrooms!

Welk budget heb je nodig voor een landelijke keuken?

De landelijke keuken is een bekende en populaire stijl. Wees dus niet bang dat je een enorm budget moet hebben voor deze keuken. Je kunt het zelf zo uitgebreid maken als je zelf wilt. Met een wat kleiner budget kun je kiezen voor een wat minimalistischere landelijke keuken. Net zo mooi!

landelijke keuken

Meer inspiratie? Maak een afspraak in onze winkel!

Is de landelijke keuken iets voor jou? Of wil je meer tips en heb je vragen? Onze keukenexperts denken graag met je mee. Maak online een afspraak in één van onze 30 showrooms in Nederland.

Heb je jouw ideale keuken al in gedachten? Vraag dan in één van onze keuken showrooms om een gratis 3D ontwerp.

Vraag hier het inspiratiemagazine GRATIS aan en maak kans op een waardecheque á € 500,-!

InspiratiemagazineInspiratiemagazine
Vestiging

U vindt in ons magazine de laatste trends op het gebied van keukens en een handig stappenplan om te komen tot uw droomkeuken. Met het assortiment van Keukensale, kunt u een complete keuken inrichten met een uitgebreide keuze aan keukenproducten. Al deze keuken producten zijn naar eigen luxe en comfort aan te vullen met het assortiment aan keuken accessoires.