Inbouw stopcontacten? Keukensale

U bevindt zich nu hierHomeKeuken informatieInbouw stopcontacten

Inbouw stopcontacten

Je hebt jouw perfecte droomkeuken uitgezocht, alles klopt. Dan komt er op een gegeven moment toch die vraag. Waar moeten de stopcontacten komen, het meest logische is dat ze in de achterwand komen. Dit is vaak zonde van de net betegelde of gestucte muur. Gelukkig is daar een oplossing voor: een uitschuifbaar of inklapbaar stopcontact.

Deze stopcontacten is zichtbaar als je deze gebruikt en verdwijnen als je deze niet gebruikt. Zo heb je dus altijd genoeg stopcontacten in de buurt voor al je keukenapparatuur maar verpest het stopcontact niet je droom keuken!

Voordelen

Zo’n ingebouwd stopcontact blok is ontzettend handig, dat spreek voor zichzelf. Toch zetten we de voordelen even op een rijtje voor je.

  • Het inbouw stopcontact kan geplaatst worden op iedere plaats die jij wilt.
  • In een blok zitten rond de drie stopcontacten, je zou dus aan één uitschuifbaar stopcontact al genoeg kunnen hebben.
  • De strakke uitstraling van je nieuwe of gerenoveerde keuken blijft behouden, of wordt zelfs versterkt.

Je hebt verschillende mogelijkheden met een ingebouwd stopcontact namelijk: een uitschuifbaar of inklapbaar stopcontact. Deze opties zijn beide erg populair, het ligt er net aan wat jouw smaak is en wat er het best in je keuken past.

Uitschuifbaar stopcontact

Het uitschuifbare stopcontact bevat drie stopcontacten (en meestal ook nog een data-aansluiting) in een compacte cilinder vorm. Doordat de uitschuifbare versie van het inbouw stopcontact eerder diep is dan lang is dit stopcontact bijna niet te zien in het aanrecht blad. Door een simpele druk op de bovenkant van het blok komt het stopcontact tevoorschijn en kun je hier gebruik van maken.

Inklapbaar stopcontact

Een inklapbaar stopcontact lijkt qua mogelijkheden heel erg op een uitschuifbaar stopcontact. Het grote verschil zit hem in het uiterlijk van het inklapbare stopcontact. Dit stopcontact is ingebouwd en is hierbij afgeschermd met een deksel, deze opent door hem open te klappen. Dit stopcontact is daarnaast meestal rechthoekig en is dus zichtbaarder in het aanrechtblad.

Keukenaccessoires bij Keukensale

Heb je verdere vragen over inbouw stopcontacten of ander keukenapparatuur? Kom dan langs in één van onze 35 keuken showrooms door heel Nederland. Er is altijd wel een vestiging bij jou in de buurt (vind hier jouw keukenwinkel). Je kan ook een afspraak bij ons maken of telefonisch contact opnemen. Download ons gratis inspiratiemagazine hieronder voor meer inspiratie.

Vraag hier het inspiratiemagazine GRATIS aan en maak kans op een waardecheque á € 500,-!

InspiratiemagazineInspiratiemagazine
Vestiging

U vindt in ons magazine de laatste trends op het gebied van keukens en een handig stappenplan om te komen tot uw droomkeuken. Met het assortiment van Keukensale, kunt u een complete keuken inrichten met een uitgebreide keuze aan keukenproducten. Al deze keuken producten zijn naar eigen luxe en comfort aan te vullen met het assortiment aan keuken accessoires.