Hoe je bespaart op jouw nieuwe keuken?!

U bevindt zich nu hierHomeKeuken informatieHoe je bespaart op jouw nieuwe keuken?!

Hoe je bespaart op jouw nieuwe keuken?!

Een nieuwe keuken is een grote uitgave. Je wilt natuurlijk wel investeren in een nieuwe keuken, maar niet teveel geld uitgeven. Om deze reden geven wij je een aantal tips. Heb je op maat gemaakt advies nodig? Twijfel dan niet langer en kom langs in één van onze showrooms.

Combi apparatuur

Apparatuur is onmisbaar in jouw nieuwe keuken. Maar wat heb je nu eigenlijk écht nodig. Schrijf jouw wensen aan keukenapparatuur op en ga op zoek naar combinatie mogelijkheden. Kies bijvoorbeeld voor een oven en magnetron in een. Of misschien is een stoomoven wel wat voor jou? Hiermee kun je bakken, braden, stomen en koken! Of denk aan een een koel/vriescombinatie, dit is een zeer goede manier om op kosten en op ruimte te besparen. 

Geen nieuwe keuken indeling

Als men kiest voor een nieuwe keuken, gaat dit vaak ook om een nieuwe keuken indeling. Echter, als je in de kosten wilt besparen, kun je beter kiezen voor een nieuwe keuken met dezelfde indeling als de oude/huidige keuken. Bij het veranderen van keuken indeling komen namelijk extra montage en installatie kosten kijken (denk bijvoorbeeld aan het verplaatsen van leidingen etc.). Wil je op maat gemaakte informatie over de installatie kosten voor jouw nieuwe keuken? Maak dan een vrijblijvende afspraak in een showroom naar keuze.

Kunststof is dé uitkomst

Keukenbladen en kasten van hout, beton of marmer kunnen duur uitvallen, en maken een nieuwe keuken soms erg prijzig. Gelukkig kunnen we met kunststof ontzettend goede nabootsingen maken. Kunststof hout is met het oog bijna niet te onderscheiden van een gewoon houten keukenkastje en een stuk goedkoper!

nieuwe keuken

Algemene tips

Je kunt ook altijd nog even letten op de volgende tips indien je extra wilt besparen:

  • Vergeet onze actie niet: Met onze nieuwe actie ontvang je nog meer korting op jouw nieuwe keuken! Je vindt meer info op de home pagina of in onze keukenwinkels
  • Steek zelf de handen uit de mouwen: Dit scheelt op installatie en montage kosten. 
  • Is vernieuwen geen betere optie?: Wil je slechts een aantal dingen veranderen in de keuken? Denk dan aan het vernieuwen van de keuken? Hierbij blijft de basis staan maar kun je de gehele uitstraling en inhoud van de keuken aanpassen. Dit scheelt in de kosten en in tijd!

Koop jouw nieuwe keuken bij Keukensale

Geïnteresseerd in een nieuwe keuken? Doe inspiratie op bij een Keukensale vestiging bij jou in de buurt! Onze keuken specialisten kunnen je helpen met het kiezen van de perfecte keuken. Maak alvast een afspraak of kom gewoon even binnenlopen. Tot snel!

 

Vraag hier het inspiratiemagazine GRATIS aan en maak kans op een waardecheque á € 500,-!

InspiratiemagazineInspiratiemagazine
Vestiging

U vindt in ons magazine de laatste trends op het gebied van keukens en een handig stappenplan om te komen tot uw droomkeuken. Met het assortiment van Keukensale, kunt u een complete keuken inrichten met een uitgebreide keuze aan keukenproducten. Al deze keuken producten zijn naar eigen luxe en comfort aan te vullen met het assortiment aan keuken accessoires.