Het efficiënt inrichten van jouw hoekkeuken

U bevindt zich nu hierHomeKeuken informatieHet efficiënt inrichten van jouw hoekkeuken

Het efficiënt inrichten van jouw hoekkeuken

De hoekkeuken is één van Nederlands meest gekozen keuken indelingen. Dat is natuurlijk niet zonder reden. Op deze pagina kom je alles te weten over deze praktische en hoe je deze efficiënt in kan delen.

Denk aan de keukendriehoek

De keuken is een werkplek, waar je je soepel en prettig moet kunnen bewegen. Ook moeten de afstanden zo klein mogelijk zijn, waardoor je sneller kunt werken. Een van de tips die hierbij van pas komt, is het gebruik maken van de keukendriehoek. Deze driehoek wordt gevormd door de kookplaat, de spoelbak en de koelkast. Dit maakt jouw keuken zo gebruiksvriendelijk als mogelijk. In de hoekkeuken wordt deze keukendriehoek optimaal benut!

Slimme opbergoplossingen 

Ben je opzoek naar meer opbergmogelijkheden in jouw keuken? Kijk dan ook een s voor een apothekerskast, dit zorgt voor heel veel extra opbergruimte, net als een carrousel en dubbele, diepe lades. Er zijn talloze mogelijkheden om meer spullen op te bergen in dezelfde ruimte. Laat je hierover goed adviseren door onze keukenspecialisten en bekijk welke oplossing het beste in jouw nieuwe keuken passen.

Hoge keukenkasten

In een kleine keuken zal je maximaal gebruik moeten maken van de beperkte ruimte die beschikbaar is. Het plaatsen van keukenkasten biedt hiervoor de uitkomst. Hoe hoger de inbouwkasten, hoe meer inbouwapparatuur en keukenaccessoires je kwijt kunt. Je kunt zowel kiezen voor hoge, doorlopende kasten als voor zwevende bovenkasten. Hoge, doorlopende kasten ogen het ruimst. Zwevende kasten laten daarentegen de ruimte weer kleiner lijken. De zwevende kasten bieden wel weer extra ruimte. De keuze is vooral afhankelijk van jouw persoonlijke voorkeur.

De mogelijkheden in jouw ruimte

Het hangt een natuurlijk ook altijd vanaf hoe groot jouw ruimte is, hoe de indeling zal worden. Heb je namelijk een wat kleinere keuken? Dan kun je het best omhoog werken bij een tekort aan opbergruimte. Terwijl je bij een wat grotere keuken nog de ruimte hebt om een keukeneiland toe te voegen. Heb je een wat langere keuken, dan is het ook mogelijk om één keukenblok niet tegen een wand te plaatsen. Dit blok kan dan eventueel functioneren als bar! Wil je graag gericht advies over alle mogelijkheden? Maak een afspraak met een van onze specialisten!

Keuken inspiratie bij Keukensale

In onze keuken showrooms verdeeld over heel Nederland assisteren wij je graag bij jouw aanschaf. Samen met jou stellen wij jouw droomkeuken samen. Wij verkopen allerlei soorten keukenindelingen, jouw droom keuken zit er dus altijd tussen! Wil je meer informatie over de hoekkeuken of een andere keukenopstelling? Twijfel niet en neem contact met ons op! Of maak een afspraak en kom langs.

Vraag hier het inspiratiemagazine GRATIS aan en maak kans op een waardecheque á € 500,-!

InspiratiemagazineInspiratiemagazine
Vestiging

U vindt in ons magazine de laatste trends op het gebied van keukens en een handig stappenplan om te komen tot uw droomkeuken. Met het assortiment van Keukensale, kunt u een complete keuken inrichten met een uitgebreide keuze aan keukenproducten. Al deze keuken producten zijn naar eigen luxe en comfort aan te vullen met het assortiment aan keuken accessoires.