Handige accessoires voor in jouw keuken

U bevindt zich nu hierHomeKeuken informatieHandige accessoires voor in jouw keuken

Handige accessoires voor in jouw keuken

Een ondergewaardeerd onderdeel bij het inrichten van de keuken is het kiezen van keuken accessoires. Echter, keuken accessoires brengen jouw hele keuken samen tot één geheel. Daarnaast zijn keuken accessoires ook ontzettend handig bij het koken, afwassen of opbergen. In dit inspiratieblog behandelen wij de handigste keuken accessoires. Lees snel verder!

Wijnglazenhouder

Het is altijd lastig om een goede plek te vinden in de vaatwasser voor je wijnglazen. Wijnglazen zijn delicaat glaswerk. Hoe vaak is het wel niet gebeurd dat wijnglazen stuk gingen omdat ze verkeerd stonden? Daarom bieden wij de wijnglazenhouder van Siemens aan. Met die handige houder kun je jouw wijnglazen gewoon wassen in de vaatwasser zonder dat er één kapot gaat. De houder is geschikt voor wijnglazen van alle soorten en maten. Jouw glaswerk wordt weer blinkend schoon in de vaatwasser. Je kunt deze houder  bestellen via onze webshop of kopen in één van onze showrooms

keuken accessoires

Handige prullenbakken

Afval scheiden is belangrijk voor de goede verwerking van grondstoffen. Daarnaast zorgt het ervoor dat sommige producten gerecycled kunnen worden. Met afvalscheiding prullenbakken is het gemakkelijk om milieubewust bezig te zijn. Er zijn verschillende opties. Kies je voor een duo-prullenbak of een trio-prullenbak? Deze handige bakken zijn bedoeld voor GFT, plastic en restafval. Als je afval scheidt werk je mee aan een beter milieu. Misschien bespaar je zelfs op de gemeentelijke afvalkosten! Bekijk een van onze favoriete trio-prullenbak hier!

keuken accessoires

Inbouw-stopcontacten

In de keuken heb je tijdens het koken of bakken hier en daar elektriciteit nodig. Echter, het staat niet mooi als deze stopcontacten de hele tijd in het zicht zijn. Daarom kun je jouw stopcontacten ook in het keukenblok laten bouwen. De inbouw-stopcontacten worden steeds populairder en dat is niet voor niets. Ze zijn praktisch, bieden de nodige contactpunten en zijn nagenoeg onzichtbaar wanneer je ze niet gebruikt. Ben je jouw nieuwe keuken aan het inrichten en heb je geen idee waar je de stopcontacten moet plaatsen? Denk eens na over inbouw-stopcontacten. Ons favoriete inbouwstopcontact vind je hier! 

keuken accessoires

De keuken accessoires van Keukensale

Ben je toe aan handige accessoires die jouw keuken afmaken? Kom langs in één van onze showrooms door heel Nederland en vindt jouw keuken accessoires. Of maak een persoonlijke afspraak bij één van onze keukenspecialisten voor vrijblijvend en deskundig advies. Wij helpen je graag! Download ons gratis  inspiratiemagazine om thuis alvast wat inspiratie op te doen. Tot ziens!

Vraag hier het inspiratiemagazine GRATIS aan en maak kans op een waardecheque á € 500,-!

InspiratiemagazineInspiratiemagazine
Vestiging

U vindt in ons magazine de laatste trends op het gebied van keukens en een handig stappenplan om te komen tot uw droomkeuken. Met het assortiment van Keukensale, kunt u een complete keuken inrichten met een uitgebreide keuze aan keukenproducten. Al deze keuken producten zijn naar eigen luxe en comfort aan te vullen met het assortiment aan keuken accessoires.