Eyecatchers die jouw keuken nét dat beetje extra geven.

U bevindt zich nu hierHomeKeuken informatieEyecatchers die jouw keuken nét dat beetje extra geven.

Eyecatchers die jouw keuken nét dat beetje extra geven.

We zien steeds vaker dat mensen willen opvallen met hun keuken, dit mag ook best wel. Toch blijkt dit soms een uitdaging te zijn. Daarom bespreken we in dit inspiratie blog handige tips waarmee je eyecatchers in de keuken kunt creëren. Je kunt jouw keuken met deze eyecatchers nog meer eigen maken. 

 eyecatcher keuken

1. Kleur in de keuken

Eén van de gaafste manieren om op te vallen met jouw keuken is door middel van kleur. Kies een wand uit, bijvoorbeeld achter het fornuis, en betegel deze met prachtige lichtblauwe visgraat tegels of verf deze in een mooie kleur. Je brengt zo jouw eigen stijl in de keuken en creëert iets unieks. Het mooie van deze eyecatcher is dat je het helemaal eigen kunt maken. Er zal niet zo snel iemand zijn die precies dezelfde combinatie kiest uit keuken, wand, kleur en tegel. Om de perfecte kleur, tegel en wand te kiezen, kun je het best overleggen met een van onze keukenspecialisten! Maak hier een afspraak.

2. Keukenkraan in metaal stijl

Metalen keukenkranen zijn ontzettend populair, maar ook echte eyecatchers voor in de keuken. Kies voor een gouden, rosé gouden of koperen kraan en stijl hem met een bijpassende spoelbak. Dat staat prachtig, vooral in een keuken waar de kraan een duidelijk contrast creëert, bijvoorbeeld in een zwarte keuken.

3. Glazen werkblad

Men kiest nog niet heel vaak voor een glazen werkblad. Toch is een glazen werkblad praktisch (makkelijk in onderhoud) en een echte eyecatcher. Met glas kun je daarnaast ook nog eens veel kanten op, je kunt namelijk zelf de kleur kiezen en daarnaast ook de keuze maken tussen mat of glanzend. Jouw werkblad wordt dus volledig eigen gemaakt!

eyecatcher keuken

4. Keuken eyecatchers I accessoires

Staat jouw keuken al, maar wil je toch keuken eyecatchers toevoegen? Dan kun je dit doen met accessoires. We noemen de leukste, mooiste en meest opvallende keuken accessoires voor je op.

  • Gekleurde keukenmachine: Steeds vaker kun je de mooiste keukenmachines kopen met kleuren die perfect passen binnen ieders interieur. Met een gekleurde keukenmachine breng je meer persoonlijkheid in de keuken.
  • Potten en planken: Plaats hangende planken in de keuken en presenteer hier al jouw mooiste potten, pannen of kookboeken op. 
  • Urban Jungle: Met planten in de keuken val je zeker op en kun je ook nog eens profiteren van alle bijkomende voordelen.

Alle informatie en inspiratie ontvang je bij Keukensale

Ben je er nog niet uit? Of verlang je nog naar advies over het inrichten van jouw keuken? Kom dan langs bij een Keukensale in de buurt of maak alvast een afspraak zodat je zeker weet dat er een specialist voor jou klaar staat op een tijd die jou uitkomt!

Vraag hier het inspiratiemagazine GRATIS aan en maak kans op een waardecheque á € 500,-!

InspiratiemagazineInspiratiemagazine
Vestiging

U vindt in ons magazine de laatste trends op het gebied van keukens en een handig stappenplan om te komen tot uw droomkeuken. Met het assortiment van Keukensale, kunt u een complete keuken inrichten met een uitgebreide keuze aan keukenproducten. Al deze keuken producten zijn naar eigen luxe en comfort aan te vullen met het assortiment aan keuken accessoires.