Een nieuwe keuken in 6 simpele stappen

U bevindt zich nu hierHomeKeuken informatieEen nieuwe keuken in 6 simpele stappen

Een nieuwe keuken in 6 simpele stappen

Een nieuwe keuken is een flinke investering. Het kost tijd en geld. Het is daarom niet zo gek dat je benieuwd bent naar de stappen die je neemt voordat jouw nieuwe keuken staat. Bij Keukensale kun jij na zes simpele stappen genieten van jouw gloednieuwe keuken! 

nieuwe keuken

Stap 1: Inspiratie voor jouw nieuwe keuken

De eerste stap draait om het opdoen van inspiratie. Keukensale probeert jou op zoveel mogelijk manieren te inspireren. Dit doen wij met behulp van:

  • Ons prachtige inspiratiemagazine die vol staat met de mooiste keukenopstellingen en de nieuwste technieken en apparatuur.
  • Inspirerende blogs over het kopen, inrichten en onderhouden van jouw nieuwe keuken.
  • Onze social media-kanalen, je vindt ons op: PinterestFacebook
    InstagramLinkedInTwitter en YouTube.
  • Onze showrooms verspreid over heel Nederland en specialisten. 

Stap 2: Overleggen en laten adviseren

Je weet nu wat je verlangt van je keuken. Welke aspecten je graag wil terugzien en welke juist niet. Overleg met een Keukensale keukenspecialist over wat de beste keuzes zijn in jouw situatie. Of vraag advies over aspecten waar je over twijfelt. Wij zijn er om jou te helpen en je met de beste keuken en prijs naar huis te laten gaan!

Tip: Mocht je eerder behoefte hebben aan de hulp van een specialist? Vraag tijdens het opdoen van inspiratie (stap 1) al advies!

Stap 3: 3D-ontwerp

Jouw keuken is in jouw hoofd nu helemaal compleet en kloppend. Het is misschien fijn om jouw visie te controleren aan de hand van een 3D-ontwerp. Met een 3D-ontwerp krijg je een duidelijk beeld van jouw nieuwe keuken en kan je met behulp van een VR-bril zo jouw nieuwe keuken inlopen! In deze stap is er nog ruimte voor eventuele laatste aanpassingen.

nieuwe keuken

Stap 4: Offerte

Als je het met het 3D-ontwerp eens bent krijg je een vrijblijvende offerte mee. Hier kun je natuurlijk nog even rustig thuis over nadenken! Ben je het eens met de offerte? Super! Dan gaan we door naar de laatste stappen.

Stap 5: Levering, montage en afwerking

Het is bijna zover. Jouw nieuwe keuken staat bijna! Wij kunnen jou helpen met de levering, montage en afwerking. Wil je dat zelf regelen? Dat is geen probleem! 

Stap 6: Naservice: Ben je tevreden over jouw nieuwe keuken?

Als jouw nieuwe keuken eenmaal staat, dan kun je daar heerlijk van genieten. Kook de lekkerste gerechten en geniet van de extra opbergruimte! Heb je achteraf nog vragen of opmerkingen dan kun je altijd bij ons terecht voor uitstekende service

Vraag hier het inspiratiemagazine GRATIS aan en maak kans op een waardecheque á € 500,-!

InspiratiemagazineInspiratiemagazine
Vestiging

U vindt in ons magazine de laatste trends op het gebied van keukens en een handig stappenplan om te komen tot uw droomkeuken. Met het assortiment van Keukensale, kunt u een complete keuken inrichten met een uitgebreide keuze aan keukenproducten. Al deze keuken producten zijn naar eigen luxe en comfort aan te vullen met het assortiment aan keuken accessoires.