Een frisse start in de keuken

U bevindt zich nu hierHomeKeuken informatieEen frisse start in de keuken

Een frisse start in de keuken

Het nieuwe jaar is begonnen en we kunnen op veel gebieden weer een frisse start maken. Ook in de keuken kan je dit jaar fris beginnen, door hier en daar wat aanpassingen te maken. Zo kan je bijvoorbeeld één van uw oude keukenapparaten vervangen door een nieuw, modern apparaat. Maar waar ga je beginnen? Wij geven je een aantal mogelijkheden.

Keukenkraan

Je kan jouw keuken al een frisse nieuwe look geven door je oude keukenkraan te vervangen door een nieuwe, moderne keukenkraan. Deze nieuwe keukenkraan zou kunnen fungeren als dé eye catcher van jouw keuken. Zo kan je kiezen voor een kraan met een stijlvolle vorm of opvallende kleur. Je kan ook kiezen voor een multifunctionele kraan; een kraan die warm, koud, kokend én bruisend water geeft! Met deze kleine verandering kan je jouw keuken direct een andere look geven.

Afzuigsysteem

Wil je niet langer meer een afzuigkap midden in het zicht? Dan kan je kiezen voor een geïntegreerd afzuigsysteem. Dit afzuigsysteem zit netjes weggewerkt in het werkblad en is daarmee haast onzichtbaar. Zo heb je geen last meer van kookluchtjes én oogt jouw keuken een stuk ruimer.

Kookplaat

Ben je toe aan een nieuwe kookplaat? Dan kan je misschien eens nadenken over een inductiekookplaat. Een inductiekookplaat is energiezuinig en verwarmd snel én controleerbaar. Daarnaast is een inductie kookplaat erg gemakkelijk om schoon te maken, waardoor jouw keuken er altijd fris uit ziet.

Een goed voornemen

Naast een zichtbare verandering in de keuken, kan je ook denken aan veranderingen die niet gelijk opvallen, maar wel meehelpen aan een beter milieu. Zo kan je bijvoorbeeld overstappen op groene stroom of groen gas om bij te dragen aan een beter milieu. Een goed voornemen voor het nieuwe jaar!

Een frisse start met Keukensale

Ben je toe aan een frisse start in jouw keuken? Kom dan eens langs bij Keukensale en laat je inspireren door alle mogelijkheden die wij je bieden. Maak een afspraak bij één van onze keukenspecialisten of neem contact op met één van onze vestigingen. Je kan natuurlijk ook ons gratis inspiratiemagazine aanvragen, om thuis alvast inspiratie op te doen.

Vraag hier het inspiratiemagazine GRATIS aan en maak kans op een waardecheque á € 500,-!

InspiratiemagazineInspiratiemagazine
Vestiging

U vindt in ons magazine de laatste trends op het gebied van keukens en een handig stappenplan om te komen tot uw droomkeuken. Met het assortiment van Keukensale, kunt u een complete keuken inrichten met een uitgebreide keuze aan keukenproducten. Al deze keuken producten zijn naar eigen luxe en comfort aan te vullen met het assortiment aan keuken accessoires.