De voordelen van een rechte keuken!

U bevindt zich nu hierHomeKeuken informatieDe voordelen van een rechte keuken!

De voordelen van een rechte keuken!

Een rechte keuken is een simpele keuken indeling die is bedoelt voor mensen met een kleine woning. Je haalt met de rechte keuken het maximale uit de ruimte die je tot je beschikking hebt. Ook met een grote woning is een rechte keuken een fijne keuken indeling als je niet te veel ruimte kwijt wilt zijn aan de keuken.

De rechte keuken 

Een rechte keuken is een keuken die slechts uit één wand bestaat. Deze is bijna altijd bevestigd aan de muur zodat er geen ruimte verspilt wordt. Dit hoeft zeker niet te betekenen dat je daardoor ook minder opbergruimte hebt. Dit kun je gemakkelijk oplossen door boven het aanrecht een kastenwand toe te voegen. 

rechte keuken

Je kunt ook kiezen voor een rechte keuken zonder bovenkasten. Dit staat strakker, maar het geeft vaak niet voldoende opbergruimte. Door een aparte kastenwand toe te voegen, creëer je voldoende opbergruimte. Met een langere keuken creëer je ook meer opbergruimte. Daarom kun je er ook voor kiezen om jouw rechte keuken langer te maken. 

Rechte keukens in alle stijlen en maten verkrijgbaar

Rechte keukens behoren tot één van de populairste keuken indelingen van Nederland. Veel huishoudens bezitten een rechte keuken. Het goede nieuws is dat deze keukenopstelling daardoor in alle stijlen beschikbaar is. Bij Keukensale heb je toegang tot een enorm aanbod aan rechte keukens. Ook kun je rechte keukens verkrijgen in allerlei maten. 

Wil je een zeer lange keuken, of werk je liever in de hoogte om opbergruimte te creëeren? Wij helpen jou graag met het indelen van jouw (rechte) keuken. Maak hier een afspraak met een keukenspecialist.

rechte keuken

De voordelen

Een rechte keuken is een zeer populaire keuken indeling. Dat komt door de vele voordelen die de keuken met zich mee brengt. 

  • Een rechte keuken is ideaal voor ruimte besparing.
  • Door de compactheid van deze keuken opstelling heb je alles dicht bij de hand terwijl je kookt.
  • Rechte keukens bieden genoeg opbergruimte als je dit slim aanpakt. Overleg jouw indeling van te voren met een keukenspecialist zodat je niets over het hoofd ziet!
  • Rechte keukens hebben vaak een vriendelijk prijskaartje.
  • Een rechte keuken past thuis in iedere woning.

Meer keuken indelingen van Keukensale

De rechte keuken is een populaire indeling en voor veel mensen ook een goede keuze. Wil je toch nog meer informatie opdoen over verschillende keuken indelingen? Wij schreven een blog over de meest populaire keuken indelingen. Ben je benieuwd? Je leest het blog artikel hier

 

 

 

Vraag hier het inspiratiemagazine GRATIS aan en maak kans op een waardecheque á € 500,-!

InspiratiemagazineInspiratiemagazine
Vestiging

U vindt in ons magazine de laatste trends op het gebied van keukens en een handig stappenplan om te komen tot uw droomkeuken. Met het assortiment van Keukensale, kunt u een complete keuken inrichten met een uitgebreide keuze aan keukenproducten. Al deze keuken producten zijn naar eigen luxe en comfort aan te vullen met het assortiment aan keuken accessoires.