De moderne keuken

U bevindt zich nu hierHomeKeuken informatieDe moderne keuken

De moderne keuken

De moderne keuken een populaire stijl op het gebied van keukens. Dat is niet zo gek, de moderne keuken is strak, tijdloos en minimalistisch, aspecten die veel mensen wensen in de keuken. Ben je geïnteresseerd in deze stijl of wil je meer te weten komen over verschillende keuken stijlen? Lees hier alles wat je moet weten over de moderne keuken.

De basis van de moderne keuken

De kleur en materiaal keuze zijn belangrijke aspecten van de keuken. Bij de moderne keuken zijn de materialen veelal van hoogglans, graniet en composiet. Maar ook hout kan goed samenwerken met de strakke vormen van de keuken. Kleuren die passen bij een moderne keuken zijn aarde tinten, zoals donkergroen, zwart, grijs en donkerbruin, of kleuren zoals wit en beige. 

moderne keuken

Een moderne keuken bevat strakke, hoekige vormen. De strakke vormen van de keuken dragen bij aan de minimalistische sfeer die de moderne keuken heeft. 

Keuken indeling en inbouwapparatuur

Nu is het tijd om verder te kijken naar de indeling van jouw keuken: de meubels en apparatuur. Je kunt in vrijwel iedere ruimte een moderne keuken plaatsen. Moderne keukens bestaan er in alle vormen en maten. Je hebt moderne hoekkeukens, moderne keukens met eiland en moderne keukens in de u-opstelling.

Een grote ruimte is niet noodzakelijk. Let wel op de opstelling van de keuken. Welke past het beste in jouw keuken? Een moderne keuken vaak minimalistisch en strak. Die uitstraling kun je creëeren door te kiezen voor inbouwapparatuur, zodat er niets uitsteekt of losstaat van de rest van de keuken. 

De details

De gouden regel van de moderne stijl is: "less is more". Dat betekent dat zoveel mogelijk keukengerei in kasten is opgeborgen en de keuken een rustige uitstraling heeft. De details maken de keuken af, die bepalen de gehele uitstraling!

Moderne keukens bij Keukensale

Heb je vragen over ons assortiment aan moderne keukens of wens je inspiratie/advies? Neem contact met ons op of kom naar de dichtstbijzijnde showroom! Je kunt ook ons gratis inspiratiemagazine aanvragen. Wij zijn jouw specialist omtrent keukens & keuken apparatuur.

 

Vraag hier het inspiratiemagazine GRATIS aan en maak kans op een waardecheque á € 500,-!

InspiratiemagazineInspiratiemagazine
Vestiging

U vindt in ons magazine de laatste trends op het gebied van keukens en een handig stappenplan om te komen tot uw droomkeuken. Met het assortiment van Keukensale, kunt u een complete keuken inrichten met een uitgebreide keuze aan keukenproducten. Al deze keuken producten zijn naar eigen luxe en comfort aan te vullen met het assortiment aan keuken accessoires.