De lekkerste valentijnsrecepten

U bevindt zich nu hierHomeKeuken informatieDe lekkerste valentijnsrecepten

De lekkerste valentijnsrecepten

Liefde gaat door de maag, vandaar dat een romantisch valentijnsgerecht voor twee de perfecte date is voor op Valentijnsdag. En wat is nu het meest romantische wat je kunt doen voor je geliefde? Juist; zelf een heerlijk valentijnsdiner bereiden. Keukensale helpt je bij het bereiden van de meest heerlijke gerechten.

Romantische ontbijtjes

Meer een ochtendmens? Verras je geliefde dan met een romantisch ontbijt! Klassieke dingen die dan echt niet kunnen ontbreken zijn:

  • Chocoladecroissantjes
  • Een bosje bloemen
  • Zelf geperste sinaasappelsap

Wil je creatief zijn en eens wat anders doen voor het ontbijt? Probeer dan opgerolde wentel teefjes met aardbeien en roomkaas. Of maak zelf lekkere koffie broodjes in de vorm van hartjes. Om het ontbijtje helemaal af te maken, kun je de (normaal al lekkere) koffie omtoveren tot een waar kunstwerk door het cappuccino schuim in een hartje te schenken.

valentijnsrecepten

Hartige valentijnsgerechten

Als je op zoek gaat naar romantische recepten, kom je voornamelijk zoete toetjes met veel chocolade tegen. Maar lang niet iedereen is zo’n zoete kauw. Een aantal heerlijk romantische hartige gerechten zijn:

  • Spaghetti; denk aan Lady en de Vagebond! Naast dat spaghetti heel romantisch is, kun je er ook eindeloos mee combineren.
  • Zelfgemaakte pizza; maak samen het deeg en versier de pizza. (tip: Maak de pizza in de vorm van een hart.)
  • Mosselen; eet samen een pannetje overheerlijke mosselen leeg.
  • Courgette roosjes; een gerecht dat niet zo voor de hand ligt, is een roosje gemaakt van deeg met Parmaham, courgette en kaas. Ontzettend romantisch en verbazingwekkend makkelijk te maken!

Romantisch interieur

Om de keuken extra romantisch te maken, kun je een aantal speciale elementen toevoegen. Zet bijvoorbeeld heerlijke geurkaarzen op tafel in de kleuren rood en roze, of denk aan speciale verlichting die van kleur kan veranderen. Zo kun je zelf de perfecte kleur kiezen bij ieder moment! Zorg daarnaast voor een netjes gedekte tafel, met bijvoorbeeld een wit tafelkleed en servies dat bij elkaar past.

De meest romantische keukenaccessoires bij Keukensale

Bij Keukensale kun je terecht voor alle keukenaccessoires om je keuken extra romantisch in te richten. Daarnaast bieden we ook al het keukengerei om de meest heerlijke valentijnsgerechten mee te bereiden. Kom langs en neem een kijkje in één van onze vele showrooms verspreid door heel Nederland. Onze keukenspecialisten helpen je graag bij het ontwerpen en inrichten van je nieuwe of gerenoveerde keuken. Liever inspiratie opdoen zonder de deur uit te hoeven? Vraag dan ons gratis inspiratiemagazine aan!

Vraag hier het inspiratiemagazine GRATIS aan en maak kans op een waardecheque á € 500,-!

InspiratiemagazineInspiratiemagazine
Vestiging

U vindt in ons magazine de laatste trends op het gebied van keukens en een handig stappenplan om te komen tot uw droomkeuken. Met het assortiment van Keukensale, kunt u een complete keuken inrichten met een uitgebreide keuze aan keukenproducten. Al deze keuken producten zijn naar eigen luxe en comfort aan te vullen met het assortiment aan keuken accessoires.