De kookplaat met geïntegreerd afzuigsysteem

U bevindt zich nu hierHomeKeuken informatieDe kookplaat met geïntegreerd afzuigsysteem

De kookplaat met geïntegreerd afzuigsysteem

Ben je een nieuwe keuken aan het samenstellen en wil je geen opzichtig afzuigsysteem in jouw keuken hebben? Dan ben je waarschijnlijk geïnteresseerd in een kookplaat met geïntegreerd afzuigsysteem. Deze innovatieve oplossing is de vervanger van jouw huidige afzuigsysteem en biedt oneindig veel mogelijkheden! 

Hoe werkt een kookplaat met geïntegreerd afzuigsysteem? 

Bij een kookplaat met geïntegreerd afzuigsysteem, of ook wel downdraft systeem, zit de afzuiger in het midden of aan de achterkant van de kookplaat. Dit zorgt ervoor dat een afzuigkap boven de kookplaat onnodig is en dit scheelt ruimte in de keuken. Daarnaast is de geïntegreerde afzuiger bijna onzichtbaar en worden alle geurtjes direct opgenomen. Je kunt voor het volledige aanbod even langs komen in één van onze showrooms! Wil je meer ontdekken over de voordelen van een kookplaat met geïntegreerd afzuigsysteem? Lees dan vooral verder!

kookplaat met geïntegreerd afzuigsysteem

Strakke uitstraling

Dit geïntegreerde afzuigsysteem heeft natuurlijk als grootste voordeel dat jouw keuken er strak en modern uitziet. Je hebt geen afzuigkap meer nodig in de keuken en dat scheelt voor de algemene uitstraling van jouw keuken. Vooral als je een keukeneiland bezit is dit een echte uitkomst, want dan heb je ook geen mogelijkheid om de afzuigkap te verwerken in de muur. Ben je benieuwd of een downdraft systeem wat voor jou is? Vraag het aan één van onze keukenspecialisten!

Praktische voordelen

Dit innovatieve keukenapparaat is niet alleen een esthetische uitkomst maar ook praktisch gezien een groot hulpmiddel in de keuken. Wij zetten alle praktische voordelen voor je op een rij.

  • Energie besparen: Een geïntegreerd afzuigsysteem gebruikt veel minder energie dan een reguliere afzuigkap. Dit komt door de afstand tussen de kookplaat en de afzuiger. Deze is veel groter als de afzuigkap boven de pan hangt dan wanneer deze zich in de kookplaat bevindt. 
  • Stil: De kookplaat heeft door de afstand ook minder kracht nodig om alle dampen op te zuigen en is daardoor stukken stiller!
  • Geurtjes: Ten slotte heb je ook minder last van de verspreiding van geurtjes omdat deze direct worden opgenomen door de afzuiger. 

Advies van Keukensale

Heb je vragen over ons assortiment aan geïntegreerde afzuigsystemen of wens je meer keukeninspiratie? Neem contact met ons op of kom naar de dichtstbijzijnde showroom! Je kunt ook ons gratis inspiratiemagazine aanvragen. Wij zijn jouw specialist omtrent keukens & keukenapparatuur.

 

Vraag hier het inspiratiemagazine GRATIS aan en maak kans op een waardecheque á € 500,-!

InspiratiemagazineInspiratiemagazine
Vestiging

U vindt in ons magazine de laatste trends op het gebied van keukens en een handig stappenplan om te komen tot uw droomkeuken. Met het assortiment van Keukensale, kunt u een complete keuken inrichten met een uitgebreide keuze aan keukenproducten. Al deze keuken producten zijn naar eigen luxe en comfort aan te vullen met het assortiment aan keuken accessoires.