Dé keukentrends van 2018

U bevindt zich nu hierHomeKeuken informatieDe keukentrends van 2018

De keukentrends van 2018

Bij Keukensale kan je onder andere terecht voor de laatste trends op het gebied van keukens. Wij zetten hieronder alvast de belangrijkste trends van 2018 voor je op een rijtje!

Ethnic nature

Deze keukentrend is geïnspireerd op etnische culturen en tropische natuur. Materialen met een exotische look vormen hierbij de basis. Aardetinten, grof hout en handgemaakte voorwerpen voeren de boventoon. Ook wordt er gebruik gemaakt van verschillende industriële materialen, zoals goud, koper, beton en onbehandeld staal. Samen zorgt dit voor een keuken met een natuurlijke uitstraling.

Indoor gardening

Meer natuur in de keuken betekent natuurlijk ook meer groen. Planten geven niet alleen dat beetje extra sfeer, maar kunnen daarnaast ook erg functioneel zijn. Kweek bijvoorbeeld jouw eigen groenten en kruiden in de keuken en pluk ze terplekke voor een overheerlijke verse maaltijd.

Woonkeuken

De keuken wordt steeds meer een onderdeel van de woonkamer. Koken en wonen worden samengebracht door middel van het multifunctionele kookeiland. Terwijl je kookt, kunnen familieleden of vrienden gezellig bij je aan het eiland komen staan voor een praatje en een wijntje.

Brede keukenlades

Brede keukenlades zorgen in eerste instantie voor meer opbergruimte en zijn daarnaast efficiënter in te richten dan keukenkasten. Door gebruik te maken van brede lades zijn er ook minder kasten en lades nodig. Dit geeft de keuken een strakke en rustige uitstraling.

Gekleurde keukenkranen en spoelbakken

Kranen en spoelbakken zijn in 2018 niet meer alleen van RVS, maar ook verkrijgbaar in verschillende andere kleuren: metaal, koper, goud, zwart of wit. Hierdoor kan je jouw kraan of spoelbak precies laten aansluiten bij de rest van je keuken.

 

 

Zwarte keukens

Steeds vaker kiezen mensen voor een (mat of hoogglans) zwarte keuken. Zwart combineert goed met andere kleuren en metalen als goud en koper en zorgt voor een luxueuze en exclusieve uitstraling.

Monochrome keukens

In monochrome keukens wordt gebruik gemaakt van slechts één kleurtint, waarbinnen wel gevarieerd wordt met verschillende materialen en structuren. Door gebruik te maken van één tint, wordt er rust en eenheid gecreëerd in huis. De verschillende materialen en structuren zorgen voor een beetje variatie.

Innovatieve afzuiging

In 2018 hangt het afzuigsysteem niet meer vol in het zicht, maar is subtiel geïntegreerd in het werkblad. Deze innovatieve afzuigsystemen zijn niet alleen functioneel, maar ook zeer stijlvol in een strakke keuken.

keukentrends 2018

Meer inspiratie?

Voor alle keukentrends van 2018 kan je natuurlijk terecht bij Keukensale. Kom langs bij één van onze keuken showrooms bij jou in de buurt, of download GRATIS ons inspiratiemagazine. Voor vragen kan je natuurlijk altijd contact met ons opnemen.

Vraag hier het inspiratiemagazine GRATIS aan en maak kans op een waardecheque á € 500,-!

InspiratiemagazineInspiratiemagazine
Vestiging

U vindt in ons magazine de laatste trends op het gebied van keukens en een handig stappenplan om te komen tot uw droomkeuken. Met het assortiment van Keukensale, kunt u een complete keuken inrichten met een uitgebreide keuze aan keukenproducten. Al deze keuken producten zijn naar eigen luxe en comfort aan te vullen met het assortiment aan keuken accessoires.