De juiste vloer voor in jouw keuken

U bevindt zich nu hierHomeKeuken informatieDe juiste vloer voor in jouw keuken

De juiste vloer voor in jouw keuken

Een keuken vloer kun je op zo veel manieren invullen, soms zie je door de bomen het bos niet meer. In dit inspiratieblog nemen we jou mee langs de bekendste en populairste keuken vloeren om jou te helpen bij het maken van een persoonlijke keuze!

1. Tegels

Op het gebied van tegels kun je veel kanten op. Er bestaan bijvoorbeeld:

  • Keramische tegels
  • Natuurstenen tegels: zoals marmer en graniet
  • Mozaïek 

Elke tegelsoort heeft zijn eigen voor en nadelen. Daarnaast zijn ze verkrijgbaar in alle kleuren, vormen en maten, veel mogelijkheden dus! De tegels die je kiest moeten natuurlijk geschikt zijn voor gebruik binnenshuis. Ten slotte is het mooi als zij passen bij de uitstraling van je keuken. Bij een moderne keuken kun je bijvoorbeeld beter kiezen voor een keuken met grote tegels en bij een landelijke keuken is mozaïek weer mooi.

keuken vloer

2. PVC

PVC is een kunststof materiaal dat goedkoop is in grondstoffen en daardoor ook betaalbaar is voor in jouw keuken. Een bijkomend voordeel is dat dit materiaal gemakkelijk te onderhouden is en ook heel lang goed blijft. Ten slotte is het fijn dat PVC geen voegen heeft die moeten worden bijgehouden, daarnaast staat dat moderner. Een goede optie dus voor in jouw keuken!

3. Laminaat

Laminaat zorgt voor een huiselijke en warme sfeer, ideaal dus voor in een gezellige woonkeuken. Laminaat is wel iets lastiger te onderhouden dan een PVC vloer, het vereist gewoonweg meer aandacht. Niet alle laminaten vloeren zijn bijvoorbeeld waterbestendig, let hier dus goed op als je kiest voor een laminaten keuken vloer.

keuken vloer

4. Beton Ciré

Ten slotte is Beton Ciré ontzettend aan het groeien in populariteit. Het is een strakke keuken vloer die modern maar toch warm oogt. Beton Ciré is een gietvloer en is verkrijgbaar in allerlei kleuren. Het pas dus altijd wel thuis in jouw keuken! De betonlook kan een prijskaartje met zich meebrengen, wil je weten hoeveel het precies gaat kosten in jouw geval? Dan raden we je aan een afspraak te maken en te profiteren van gratis en vrijblijven op maat gemaakt advies in onze showrooms.

Tip: Wil je meer lezen over Beton Ciré in de keuken? Lees dan dit inspiratieblog!

Jouw nieuwe keuken vloer vind je bij Keukensale

Wil je meer tips of heb je vragen? Onze keukenexperts denken met je mee. Maak online een afspraak in één van onze 30 showrooms in Nederland.

Heb je jouw ideale keuken al in gedachten? Vraag dan in één van onze keuken showrooms om een gratis 3D ontwerp. Deze maken wij graag voor je. Zo kun je met eigen ogen zien hoe jouw keuken er in werkelijkheid uit komt te zien.

Vraag hier het inspiratiemagazine GRATIS aan en maak kans op een waardecheque á € 500,-!

InspiratiemagazineInspiratiemagazine
Vestiging

U vindt in ons magazine de laatste trends op het gebied van keukens en een handig stappenplan om te komen tot uw droomkeuken. Met het assortiment van Keukensale, kunt u een complete keuken inrichten met een uitgebreide keuze aan keukenproducten. Al deze keuken producten zijn naar eigen luxe en comfort aan te vullen met het assortiment aan keuken accessoires.