De hoekkeuken; de meest geliefde keuken!

U bevindt zich nu hierHomeKeuken informatieDe hoekkeuken; de meest geliefde keuken!

De hoekkeuken; de meest geliefde keuken!

De hoekkeuken is zeer populair en daarmee één van de meestverkochte keuken indelingen van Nederland. Het is niet zonder redenen dat deze indeling zo geliefd is. Een hoekkeuken neemt minimale ruimte in beslag maar biedt wel veel opberg- en werkruimte. Daarnaast kun je eindeloos variëren met deze indeling. Wil je meer weten over de hoekkeuken? Lees dan vooral verder! Wij vertellen je graag meer.

De insteek van de hoekkeuken

De basis van de hoekkeuken zijn twee keukenblokken die tegen wanden worden geplaatst. De keukenblokken staan vast aan elkaar in de vorm van een hoek. Omdat de hoekkeuken efficiënt gebruik maakt van de ruimte is deze geschikt voor zowel grote als kleine ruimtes. Echter kan deze indeling op vele manieren worden geïnterpreteerd en is de uitwerking van de hoekkeuken gevarieerd door ieders persoonlijke stijl. 

hoekkeuken

De mogelijkheden in jouw ruimte

De mogelijkheden voor deze keuken indeling is afhankelijk van de grootte en vorm van jouw ruimte. Heb je een kleinere keuken? Dan kun je het best omhoog werken bij een tekort aan opbergruimte. Terwijl je bij een wat grotere keuken een keukeneiland kunt toevoegen. Heb je een wat langere keuken, dan is het ook mogelijk om één keukenblok niet tegen een wand te plaatsen. Dit blok kan dan eventueel functioneren als bar!

hoekkeukenZoals je ziet zijn de mogelijkheden van hoekkeukens behoorlijk uiteenlopend. De beste optie voor jou is afhankelijk van het budget, de ruimte en jouw voorkeuren. Voor passende informatie en persoonlijk advies kun je terecht bij een Keukensale keukenspecialist.

Hoekkeukens in talloze stijlen

Je vindt hoekkeukens in veel diverse stijlen. De stijl van de keuken wordt bepaald door de inrichting, het kleurgebruik en de apparatuur. Je kunt jouw stijl dus helemaal zelf creëeren! Tevens hebben wij ook een aantal keuken stijlen geïdentificeerd, deze vind je hier

Alle voordelen op een rijtje

De hoekkeuken heeft veel voordelen, wij zetten de belangrijkste op een rij.

  • Veel opbergruimte;
  • Je loopt elkaar niet in de weg;
  • De hoekkeuken neemt niet zoveel ruimte in beslag;
  • De hoekkeuken kan eindeloos gepersonaliseerd worden;
  • Mogelijkheid tot uitbreiding (bijvoorbeeld een keukeneiland).

hoekkeuken

Meer info? Kom langs!

In onze keuken showrooms verdeeld over heel Nederland assisteren wij je graag. Samen stellen wij jouw droomkeuken samen. Wij verkopen allerlei soorten keuken indelingen, jouw droom keuken zit er dus altijd tussen! Wil je meer informatie over de hoekkeuken of een andere keuken indeling? Twijfel dan niet en neem contact met ons op.

Vraag hier het inspiratiemagazine GRATIS aan en maak kans op een waardecheque á € 500,-!

InspiratiemagazineInspiratiemagazine
Vestiging

U vindt in ons magazine de laatste trends op het gebied van keukens en een handig stappenplan om te komen tot uw droomkeuken. Met het assortiment van Keukensale, kunt u een complete keuken inrichten met een uitgebreide keuze aan keukenproducten. Al deze keuken producten zijn naar eigen luxe en comfort aan te vullen met het assortiment aan keuken accessoires.