De greeploze keuken I Keukensale

U bevindt zich nu hierHomeKeuken informatieDe greeploze keuken

De greeploze keuken

Steeds meer keukens zijn greeploos ingericht. Grepen voor keukenkasten of fronten zijn niet meer nodig met de technologie van nu. Een greeploze keuken straalt moderniteit en luxe uit omdat de keuken gelijk strakker oogt wanneer er geen grepen aan de lades zijn verbonden. Houd je van een moderne keuken? Dan is het zeker aan te raden om bij het kiezen van een nieuwe keuken, voor greeploze lades te gaan. 

Wat is een greeploze keuken?

Bij een greeploze keuken hebben de keukenlades of kasten geen grepen. Dit zorgt voor een strakke en moderne uitstraling van de gehele keuken. De lades zonder greep kunnen worden geopend door middel van de Tip-on techniek. Dit houdt in dat een kast of lade opent door er simpel weg op te drukken. De lade of kast sluit vervolgens weer met de soft motion techniek. Met de soft motion techniek sluiten lades en kasten zacht en geruisloos wanneer je hier een duwtje tegen geeft. 

greeploze keuken

Voordelen greeploze keuken

De greeploze keuken heeft vele voordelen. Wij noemen er een paar voor je op. 

  • Minimale schade: Het kan zijn dat je, je keukenlades soms vluchtig en hard dicht gooit, dit levert schade op aan je keuken. Met een greeploze lade, waar de soft motion techniek in verwerkt zit, heb je dit probleem niet en sluit de lade of kast altijd zacht en geruisloos.
  • Onderhoud: Greeploze lades en kasten zijn gemakkelijk schoon te maken omdat er geen uitstekende grepen meer zijn. 
  • Ruimtelijk: Een minimalistische keuken oogt een stuk ruimer. Zo ook een keuken zonder grepen. 

De mogelijkheden van een greeploze keuken

De greeploze keuken wordt vooral toegepast bij een moderne en strakke interieurstijl. Maar ook bij andere interieurstijlen kan greeploos prachtig zijn. Wat dacht je bijvoorbeeld van een volledig houten keuken zonder handgrepen. Conclusie: je kunt eindeloos combineren!

Keukens bij Keukensale

Geïnteresseerd in een greeploze keuken? Doe inspiratie op bij een Keukensale vestiging bij jou in de buurt! Onze keuken specialisten kunnen je dan helpen met het kiezen van de perfecte keuken voor jou. Maak alvast een afspraak of kom gewoon even binnen lopen, tot snel!

 

Vraag hier het inspiratiemagazine GRATIS aan en maak kans op een waardecheque á € 500,-!

InspiratiemagazineInspiratiemagazine
Vestiging

U vindt in ons magazine de laatste trends op het gebied van keukens en een handig stappenplan om te komen tot uw droomkeuken. Met het assortiment van Keukensale, kunt u een complete keuken inrichten met een uitgebreide keuze aan keukenproducten. Al deze keuken producten zijn naar eigen luxe en comfort aan te vullen met het assortiment aan keuken accessoires.