De betonlook in de keuken

U bevindt zich nu hierHomeKeuken informatieDe betonlook in de keuken

De betonlook in de keuken

De betonlook is stoer en uniek. Beton is een veelzijdig materiaal dat zijn oorsprong vindt en regelmatig terugkomt in de industriële stijl. Omdat beton veelzijdig is, kun je de betonlook op veel manieren waarmaken, vandaar dat deze look zo geliefd is. Wij vertellen jou hoe je de betonlook kunt toepassen in jouw eigen keuken en wat het doet met de rest van de keuken.

De betonlook in een notendop 

Deze look houdt in dat een deel en/of de basis van de keuken gemaakt is van een materiaal dat de uitstraling heeft van beton. Meestal is dit beton cire, dit is waterdichte betonstuc. Met beton creëer je een natuurlijke en stoere uitstraling, een uitstraling die nu helemaal volgens de laatste trends is!

Beton is verkrijgbaar in allerlei kleuren en maten, om erachter te komen welke soort er bij jou past kun je een afspraak maken met onze keukenspecialisten

Beton combineren

Beton heeft een vrij neutrale uitstraling en is daarom gemakkelijk te combineren met andere materialen en kleuren. Toch springt de combinatie: beton met hout er het meest uit. Dit komt door de warmte die hout met zich mee draagt. Beton heeft een koele uitstraling. De warme uitstraling van hout zorgt ervoor dat je sfeer creëert in de keuken. 

betonlook

De betonlook toevoegen aan jouw keuken

Je kunt de betonlook toevoegen aan de volgende aspecten van jouw keuken:

  • Keukenblad: Een keukenblad met betonlook zorgt voor een subtiele twist in jouw keuken. Daarnaast is een betonnen werkblad niet alleen mooi maar ook zeer praktisch, beton is namelijk hittebestendig.
  • Kastenwand: Keukens met alleen een kastenwand met betonlook zijn zeer gewild. Een greeploze keuken krijgt door het toevoegen van een kastenwand met betonnen fronten direct een stoere en stijlvolle uitstraling.
  • Het keukeneiland: Hierbij is het keukeneiland in de betonlook gegoten. Vaak worden het keukenblad en de kastenwand dan ook meegenomen voor een complete betonlook. Combineer deze met houten aspecten en geniet van een stoere en sfeervolle keuken!

 betonlook

Advies en inspiratie bij Keukensale

Wil je graag meer informatie over de betonlook of andere aspecten van jouw keuken? Of wil je meer inspiratie opdoen op het gebied van keukens? Kom dan eens langs in één van onze keuken showrooms bij jou in de buurt. Je kunt een afspraak maken met één van onze keukenspecialisten of telefonisch contact opnemen. Vraag ons gratis inspiratiemagazine aan en doe thuis alvast inspiratie op!

Vraag hier het inspiratiemagazine GRATIS aan en maak kans op een waardecheque á € 500,-!

InspiratiemagazineInspiratiemagazine
Vestiging

U vindt in ons magazine de laatste trends op het gebied van keukens en een handig stappenplan om te komen tot uw droomkeuken. Met het assortiment van Keukensale, kunt u een complete keuken inrichten met een uitgebreide keuze aan keukenproducten. Al deze keuken producten zijn naar eigen luxe en comfort aan te vullen met het assortiment aan keuken accessoires.