Keuken accessoires I Koffiezetapparaat

U bevindt zich nu hierHomeKeuken informatieCreëer je eigen koffiecorner!

Creëer je eigen koffiecorner!

Koffie is voor de meeste ochtendrituelen onmisbaar, een heerlijk bakje koffie voordat de dag weer begint. Het is daarom leuk om een eigen koffiecorner in je keuken te creëren, zo hoef je de deur niet uit om je dag goed te beginnen!

Koffiezetapparaat

Elke goede koffiecorner begint, natuurlijk, met een koffiezetapparaat naar jouw smaak. Je kunt bijvoorbeeld kiezen uit:

  • Druppel koffiemachine: dit apparaat bestaat uit een water bassin en een filter met de koffie, de koffie druppelt langzaam in de koffiepot. Ideaal voor grote aantallen koffieliefhebbers, dit apparaat kan namelijk 2 tot maar liefst 12 kopjes per keer zetten.
  • Capsule koffiemachine: deze apparaten gebruiken capsules om snel een kopje koffie te zetten. Dit apparaat heeft wel als nadeel dat de capsules meer afval opleveren en meer geld kosten.
  • Volautomaat: deze automaat bied je met één druk op de knop een heerlijke kop koffie, je kunt vaak ook kiezen uit verschillende soorten koffiespecialiteiten. Dit apparaat is erg luxe en is daarom vaak aan de prijzige kant.

Accessoires

Nu is het tijd om de juiste accessoires bij het koffiezetapparaat te vinden. Heb je gekozen voor een retro koffiemachine? Kies hier dan ook retro kopjes, schaaltjes (voor de suiker of melk) en lepeltjes bij, om het geheel af te maken.

Tip: Probeer de voorraad van de koffiebonen, suiker, melk en eventuele koffiesiropen of koffielikeuren op voorraad te houden. Zo heb je ’s ochtends altijd je favoriete bakkie koffie!

koffiecorner

Koffiezetapparaten bij Keukensale

Benieuwd geworden naar verschillende koffiezetapparaten? Kom langs in een van onze showrooms en bekijk het aanbod! Maak alvast een afspraak online of kom gewoon even binnenlopen, we helpen je graag!

Vraag hier het inspiratiemagazine GRATIS aan en maak kans op een waardecheque á € 500,-!

InspiratiemagazineInspiratiemagazine
Vestiging

U vindt in ons magazine de laatste trends op het gebied van keukens en een handig stappenplan om te komen tot uw droomkeuken. Met het assortiment van Keukensale, kunt u een complete keuken inrichten met een uitgebreide keuze aan keukenproducten. Al deze keuken producten zijn naar eigen luxe en comfort aan te vullen met het assortiment aan keuken accessoires.