Binnenkijken bij... de keuken van Jessica en Jaap

U bevindt zich nu hierHomeKeuken informatieBinnenkijken bij... de keuken van Jessica en Jaap

Binnenkijken bij... de keuken van Jessica en Jaap

We mogen binnenkijken bij de keuken van Jessica en Jaap. Zij hebben een prachtige lichte, landelijk moderne keuken. Deze keuken is gerealiseerd door ons tijdens een oplevering van Kopen Zonder Kijken! Ben jij ook geïnteresseerd? Lees dan verder of deze keuken iets voor jou is! Je kunt keuken Leidschendam namelijk ook zelf aanschaffen! Klik hier.

Knus appartement

Jessica en Jaap wonen samen met hun zoontje in een knus appartement. Voor deze keuken was het dus de uitdaging om een keuken te creëeren die past bij een gezin maar die ook zorgt voor een ruimtelijk gevoel. Om een ruimtelijk gevoel te creëeren hebben wij gekozen voor een lichte keuken met veel opbergplekken zodat het aanrecht vrij is. Zo blijft de keuken knus en gezellig, maar toch ruimtelijk.

keuken leidschendam

Is dit de keuken voor jou?

Misschien is dit wel de ideale keuken voor jou? Dan heb je geluk want je kunt deze gewoon zelf aanschaffen. Klik hier voor meer informatie. Of neem contact op met een van onze showrooms om na te gaan of zij deze badkamer in hun showroom hebben staan!

Technische aspecten

Ten slotte de technische aspecten van deze keuken. Je vindt hier een multifunctionele oven en verticale greeplijsten in de kasten en lades. Daarnaast hebben wij een mooi keukeneiland geplaatst die extra werkruimte biedt maar ook dient als bar waar je gezellig aan kunt zitten. 

nieuwe keuken

Landelijk moderne keuken

Een landelijk moderne keuken is ideaal voor als je het warme en huiselijke aspect van de landelijke stijl mooi vindt, maar de strakke afwerking van de moderne stijl wilt in jouw keuken. Dit zie je ook terug in de keuken van Jessica en Jaap. De greeploze witte lades en het keukeneiland zijn zeer modern. Terwijl het houten werkblad, de houten krukken, het gasfornuis en de opvallende kraan en de afzuigkap dan weer typisch landelijk zijn. Deze combinatie van warmte maar toch orde is perfect voor een gezellige keuken waar niet heel veel ruimte beschikbaar is. Less is more!

kopen zonder kijken

 

Meer inspiratie? Maak een afspraak in onze showroom!

Is deze keuken iets voor jou? Of wil je meer tips en heb je vragen? Onze keukenexperts denken graag met je mee. Maak online een afspraak in één van onze 30 showrooms in Nederland.

Heb je jouw ideale keuken al in gedachten? Vraag dan in één van onze showrooms om een gratis 3D ontwerp.

Vraag hier het inspiratiemagazine GRATIS aan en maak kans op een waardecheque á € 500,-!

InspiratiemagazineInspiratiemagazine
Vestiging

U vindt in ons magazine de laatste trends op het gebied van keukens en een handig stappenplan om te komen tot uw droomkeuken. Met het assortiment van Keukensale, kunt u een complete keuken inrichten met een uitgebreide keuze aan keukenproducten. Al deze keuken producten zijn naar eigen luxe en comfort aan te vullen met het assortiment aan keuken accessoires.