Binnenkijken bij... de keuken van Denise en Job

U bevindt zich nu hierHomeKeuken informatieBinnenkijken bij... de keuken van Denise en Job

Binnenkijken bij... de keuken van Denise en Job

We mogen binnenkijken bij de keuken van Denise en Job. Wij hebben deze keuken mogen realiseren tijdens de vierde aflevering van seizoen drie van het RTL4 programma Kopen Zonder Kijken. Met trots laten wij deze oplevering aan jou zien en kun je ook oordelen of deze keuken bij jou past. Goed nieuws namelijk: je kunt deze keuken ook zelf aanschaffen!

Binnenkijken bij Kopen Zonder Kijken keuken

De keuken is gerealiseerd in het programma Kopen Zonder Kijken op RTL4. In het mooie Alkmaar hadden wij de eer om deze keuken te mogen inrichten en plaatsen en met mooi resultaat! Wij vertellen jou graag alles over deze keuken en de elementen er in! In deze aflevering mochten wij ook de badkamer realiseren. Wil je daar meer over lezen? Klik dan hier.

Uniek en ultiem luxe

Voor Denise en Job is een unieke keuken gerealiseerd, een echte eyecatcher. De fronten zijn blauw gekleurd en de keukenwand is rood. Deze kleuren passen prachtig bij elkaar maar zorgen er ook voor dat de keuken opvalt. Om de keuken ook luxe uit te laten stralen zijn gouden details toegevoegd in de handvaten en in de kraan. Daarnaast zijn het werkblad en de spatrand van marmer keramiek. Marmer keramiek is een luxe uitziend materiaal die de opvallende kleuren van de wand en de fronten mooi laat overlopen in elkaar.

kopen zonder kijken

Van alle gemakken voorzien

Deze keuken is naast uniek en luxe, ook zeer praktisch. De 3-in-1 kraan heeft een buigzame hals zodat je alles gemakkelijk kunt afspoelen in de spoelbak. Daarnaast is de keuken voorzien met de mooiste inbouwapparatuur. Een keuken dus die zowel esthetisch als praktisch van alle gemakken is voorzien.

nieuwe keuken

De keuken voor jou?

Misschien is dit wel de ideale keuken voor jou? Dan heb je geluk want je kunt deze keuken gewoon zelf aanschaffen. Klik hier voor meer informatie. Of neem contact op met een van onze showrooms om na te gaan of zij deze badkamer in hun showroom hebben staan!

Meer inspiratie? Maak een afspraak in onze winkel!

Is deze keuken iets voor jou? Of wil je meer tips en heb je vragen? Onze keukenexperts denken graag met je mee. Maak online een afspraak in één van onze 30 showrooms in Nederland.

Heb je jouw ideale keuken al in gedachten? Vraag dan in één van onze keuken showrooms om een gratis 3D ontwerp.

Vraag hier het inspiratiemagazine GRATIS aan en maak kans op een waardecheque á € 500,-!

InspiratiemagazineInspiratiemagazine
Vestiging

U vindt in ons magazine de laatste trends op het gebied van keukens en een handig stappenplan om te komen tot uw droomkeuken. Met het assortiment van Keukensale, kunt u een complete keuken inrichten met een uitgebreide keuze aan keukenproducten. Al deze keuken producten zijn naar eigen luxe en comfort aan te vullen met het assortiment aan keuken accessoires.