3x Onmisbare inbouwapparatuur

U bevindt zich nu hierHomeKeuken informatie3x Onmisbare inbouwapparatuur

3x Onmisbare inbouwapparatuur

Keuken apparatuur is onmisbaar, wat heb je immers aan een keuken als je geen fornuis, afwasmachine, koelkast of afzuigkap hebt? Het jammere aan deze apparaten is, dat ze vaak zo in het zicht staan. Daarom is de inbouwapparatuur de laatste jaren erg in opmars gekomen. Inbouwapparatuur is high-tech en is ingebouwd in de keuken zodat er niets uitsteekt of in de weg staat, super handig dus!

We bespreken in dit keuken-blog 3x inbouwapparatuur die jouw keuken niet kan missen, veel leesplezier!

Inbouwoven of magnetron

Een inbouwoven of magnetron kun je overal plaatsen en afstemmen op de stijl van de rest van je keuken. Dit kan bijvoorbeeld in een wandkast, boven de koelkast of onder het fornuis, net wat jij handig vind. Met een inbouwoven of magnetron staat jouw eten altijd te bakken of braden in de keuken en hoef je niet naar een andere kamer om te checken of je eten gaar is. Super handig!

inbouwapparatuur

 

Afzuigkappen

Hoewel een losstaande afzuigkap boven een kookeiland natuurlijk prachtig oogt, is het vaak een slimme optie om voor een inbouw afzuigsysteem te kiezen. Hierdoor krijg je boven deze kap extra opbergruimte. Ook staat een inbouw afzuigkap vaak veel luxer omdat er niets in de weg zit. 

Inbouw afzuigkappen hebben een grote slag gemaakt in de loop der tijd qua vorm en design. Benieuwd naar de opties? Bekijk ze in onze keuken showrooms door heel Nederland.

Kookplaten

Op het gebied van kookplaten kun je het beste kiezen voor een inbouw-kookplaat, deze ziet er het chique uit en is ook nog eens praktisch. Een kookeiland is vaak de perfecte plek voor een inbouw-kookplaat. Daarnaast zijn kookplaten sneller warm en kunnen zij het eten met de inhoud ook sneller warm krijgen. Zo'n kookplaat ziet er dus goed uit maar is ook nog eens super praktisch.

inbouwapparatuur

Inbouwapparatuur bij Keukensale

Heb je vragen over ons assortiment inbouwapparatuur of wens je inspiratie/advies? Neem contact met ons op of kom naar de dichtstbijzijnde showroom! Je kunt ook ons gratis inspiratiemagazine aanvragen. Wij zijn jouw specialist omtrent keukens & keuken apparatuur.

Vraag hier het inspiratiemagazine GRATIS aan en maak kans op een waardecheque á € 500,-!

InspiratiemagazineInspiratiemagazine
Vestiging

U vindt in ons magazine de laatste trends op het gebied van keukens en een handig stappenplan om te komen tot uw droomkeuken. Met het assortiment van Keukensale, kunt u een complete keuken inrichten met een uitgebreide keuze aan keukenproducten. Al deze keuken producten zijn naar eigen luxe en comfort aan te vullen met het assortiment aan keuken accessoires.