3 Redenen om te kiezen voor een hoogglans keuken

U bevindt zich nu hierHomeKeuken informatie3 Redenen om te kiezen voor een hoogglans keuken

3 Redenen om te kiezen voor een hoogglans keuken

Denk jij er over om te kiezen voor een hoogglans keuken, maar wil je eerst nog wat meer informatie of inspiratie opdoen? Dat snappen wij, je kiest niet zomaar een keuken. Je komt in een proces terecht die leidt tot een weloverwogen keuze. In dit inspiratie blog nemen wij jou mee in de wereld van hoogglans keukens. De hoogglans keuken is een populair type dat al jaren steeds bekender en geliefder wordt. Waarom dat zo is en of deze keuken iets voor jou is ontdek je hier!

Wat is een hoogglans keuken?

Een hoogglans keuken is een keuken met een glanzende coating of folie. Die zorgt ervoor dat de keuken geen matte maar een glimmende afwerking heeft. De glimmende afwerking noemen we dan 'hoogglans'. Je kunt ervoor kiezen om alleen de keukenkasten en fronten in hoogglans aan te schaffen. Maar het is ook mogelijk om het aanrechtblad mee te nemen, dan is de gehele keuken hoogglans. Dit type keuken brengt een aantal belangrijke voordelen met zich mee. Wij zetten deze even voor je op een rij!

1. De keuken oogt ruimer

Doordat deze keuken zo glanst, weerkaatst de keuken gemakkelijker licht. Vooral als je kiest voor een witte hoogglans keuken ben je verzekerd van een groter ogende keuken. Doordat de zon weerkaatst is jouw keuken ook veel zonniger en lichter. Dat is voor veel mensen een positieve bijkomstigheid.

2. De uitstraling van hoogglans

Hoogglans keukens hebben een bepaalde uitstraling die veel mensen aanspreken. Ten eerste is hoogglans het meest minimalistische type keuken op de markt. Dat is ideaal voor moderne of design keukens. Daarnaast is deze stijl toch heel erg tijdloos, je kunt er een lange tijd mee doen zonder dat je het zat raakt. Dat komt omdat de basis van een hoogglans keuken vrij neutraal is, er is dus genoeg ruimte voor andere materialen, printjes of kleuren. Omdat de uitstraling zo geliefd is, is de keuken een groot pluspunt aan jouw huis als je deze wilt gaan verkopen.hoogglans keuken

3. Schoonmaken

Omdat hoogglans zo'n glad oppervlakte heeft zie je vingerafdrukken of stof eerder dan op een matte keuken. Echter biedt dit ook voordelen. Omdat je het sneller ziet zal je ook sneller schoonmaken en is het onderhoud vaak makkelijker. Het schoonmaken van de gladde basis is overigens makkelijker.

Advies en inspiratie bij Keukensale

Heb je jouw ideale keuken al in gedachten? Vraag dan in één van onze keuken showrooms om een gratis 3D ontwerp. Deze maken wij graag voor je. Zo kun je met eigen ogen zien hoe jouw keuken er in werkelijkheid uit komt te zien. Kom deze week vrijblijvend langs in één van onze vele vestigingen of maak een afspraak in een keuken outlet in jouw regio.

Vraag hier het inspiratiemagazine GRATIS aan en maak kans op een waardecheque á € 500,-!

InspiratiemagazineInspiratiemagazine
Vestiging

U vindt in ons magazine de laatste trends op het gebied van keukens en een handig stappenplan om te komen tot uw droomkeuken. Met het assortiment van Keukensale, kunt u een complete keuken inrichten met een uitgebreide keuze aan keukenproducten. Al deze keuken producten zijn naar eigen luxe en comfort aan te vullen met het assortiment aan keuken accessoires.