Bekend van Kopen Zonder Kijken! De keuken oplevering in

U bevindt zich nu hierHomeKeukensKeuken Wassenaar

Keuken Wassenaar
Algemene Informatie

Voor Ricardo en Kelly uit Wassenaar hebben wij voor het programma Kopen Zonder Kijken weer de keuken en badkamer mogen realiseren. En uiteraard zijn wij weer bijzonder trots op het resultaat.

 

Wat een plaatje van een keuken hebben wij hier mogen realiseren voor Ricardo en Kelly. Dat donkere keukens al langer een niet te missen trend zijn bewijst deze keuken nog maar eens. Deze keuken is uitgevoerd in decor Eiken Nero wat een luxe uitstraling geeft. De sfeervolle achterwand is geheel symmetrisch waarbij het kookgedeelte is geplaatst tussen de extra hoge kasten. Aan opbergruimte dus geen gebrek terwijl ook aan alle inbouw apparatuur is gedacht. Zo heeft alleen de achterwand al twee multifunctionele heteluchtovens, een koelkast en aparte vriezer. Het kookgedeelte is ingebouwd tussen de hoge kasten en heeft het handige “Hob2Hood” principe. Hierbij is de afzuiging gekoppeld aan de kookplaat waardoor deze automatisch aangaat wanneer jij begint met koken. 

 

Dan heeft deze keuken ook nog een zeer ruim eiland. Hierdoor heb je meer dan voldoende werkruimte bij het koken maar is er ook voldoende ruimte om rustig je ontbijtje te eten of gezellig een wijntje te drinken. Het blad waarvoor we hier gekozen hebben is een marmerlook Top Core blad. Dit heeft de luxe uitstraling van marmer maar is ook stootvast, watervast en heel gemakkelijk schoon te houden. Uiteraard is ook hier gekozen voor een 3-in-1 kokend water kraan.