Vind de complete keuken die bij jou past! - 2

U bevindt zich nu hierHomeKeukens

Keukens30

Vind de complete keuken die bij jou past!

Keuken Martini

martini

€ 16299-€ 9750-
Keuken Izaks 2

izaks_2

€ 27699-€ 15399-
Keuken Cortona Zwart

cortona_zwart

€ 24999-€ 13899-
Keuken Rembrandt

rembrandt

€ 11699-€ 6499-
Keuken City Line

city_line

€ 22250-€ 12300-
Keuken Dali

dali

€ 14299-€ 7949-
Keuken Corneille Magnolia

corneille_magnolia

€ 10299-€ 5749-
Keuken Cortona Corneille

cortona_corneille

€ 10599-€ 6300-
Keuken Steenwyck

steenwyck

€ 4949-€ 2749-
Keuken Van Gogh

van_gogh

€ 9599-€ 7895-
Keuken Bellini

bellini

€ 9995-€ 6250-
Keuken New York

new_york

€ 11699-€ 6499-

Ben je opzoek naar een nieuwe keuken waar alles al op en aan zit? Dan ben je op zoek naar een complete keuken! Met een complete keuken koop je in één keer alle benodigdheden voor een keuken. Dat scheelt jou tijd en moeite en zo kun je ook niet vergeten.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden en de voordelen van een complete keuken? Wij zetten deze op een rijtje voor jou zodat je goed geïnformeerd bent over de verschillende opties. 

Inhoud van een complete keuken

Een vraag waar je waarschijnlijk mee zit is: wat zit er nu eigenlijk allemaal in een complete keuken? Dat begrijpen wij helemaal. Het volgende kun je verwachten in jouw nieuwe complete keuken:

  • De basis: De keukenkastjes en het aanrechtblad vormen de basis van jouw keuken. Deze zijn natuurlijk al helemaal op elkaar afgestemd en hebben dezelfde keukenstijl.
  • Apparatuur: Om je keuken praktischer te maken bevat een complete keuken ook alvast de nodige keukenapparatuur. Hiermee kun je denken aan een oven, afwasmachine, koelkast en kookplaat of gasfornuis.
  • Accessoires: De keuken wordt helemaal afgemaakt met bijpassende accessoires die bij de keuken horen.

Is het wat voor mij?

Sommige mensen houden heel erg van het zelf kiezen van hun keukenmeubelen en keukenapparatuur of willen hun nieuwe keuken gewoon liever zelf samenstellen. Het is bij een complete keuken natuurlijk niet zo dat je helemaal niets meer te zeggen hebt over de uitkomst van je nieuwe keuken. Je kunt, in overleg met de keuken specialisten, andere mogelijkheden of aanpassingen bespreken. Een complete keuken is dus zeker iets voor jou als jij het lekker vind om in een keer jouw hele keuken bij elkaar te hebben gevonden voor een vaste prijs.

Soorten complete keukens

Wij bieden complete keukens aan in alle keukenstijlen die je maar kunt bedenken. Je vind dus altijd wel een keuken stijl die bij je past en waar je graag een complete keuken van zou willen! Hierboven zie je een verkleint aanbod van ons volledige assortiment aan complete keukens. Benieuwd naar onze andere opties? Kom dan een kijkje nemen in een showroom naar keuze!

Advies of vragen?

Heb je vragen of behoefte aan advies? Twijfel dan niet en kom langs in een van onze showrooms of maak online een afspraak. Onze keukenspecialisten staan klaar om je te helpen en maken graag een gratis 3D-ontwerp of offerte voor je!