Bekend van Kopen Zonder Kijken! De keuken oplevering in

U bevindt zich nu hierHomeKeukensKeuken Leidschendam

Keuken Leidschendam
Algemene Informatie

In alweer de vijfde aflevering van Kopen Zonder Kijken hebben wij Jessica en Jaap mogen helpen. Zij wonen met hun 3-jarige dochtertje Izou in een klein en knus appartement in het drukke Den Haag. In de zoektocht naar hun droomhuis lopen zij tegen allerlei obstakels aan en dus mogen wij hen helpen.

Door de nieuwe aanbouw hebben we de ruimte gekregen om voor Jessica en Jaap een leef keuken te ontwikkelen. Wij hebben in deze woning gekozen voor een fris front van Coating melamine hars in de kleur Alpin wit. Uiteraard helemaal van deze tijd en dus ook greeploos uitgevoerd. Dit front combineert heel mooi met het werkblad in hout decor eiken. Onder de kookplaat hebben we gekozen voor brede lades van 120 CM. Heel praktisch voor bijvoorbeeld al je pannen en servies.

Juist door de extra ruimte van de aanbouw hebben we hier de hoge kasten kunnen situeren. Hierdoor houden Jessica en Jaap meer ruimte over op het werkblad. Om de frontlijnen mooi door te laten lopen hebben we gekozen voor verticale greeplijsten en in het midden van de kast de multifunctionele oven.  Om de keuken helemaal af te maken hebben we ook een mooi werkeiland geplaatst. Naast de extra blad ruimte die dit geeft kan hier ook goed met meerdere mensen aan gezeten kan worden met een heerlijk glaasje wijn.