Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

Voordelen van showroomkeuken uitverkoop

Het grootste voordeel is natuurlijk dat de prijs van een showroomkeuken een stuk lager ligt dan een nieuwe keuken die speciaal voor je op maat wordt gemaakt. Maar een ander groot voordeel is dat de keuken een aanzienlijk kortere levertijd heeft. In sommige gevallen kun je de keuken dezelfde dag nog meenemen. Als je dus snel op zoek bent naar een keuken biedt een showroomkeuken uitverkoop uitkomst! Ook weet je dat je met een showroomkeuken altijd een moderne keuken koopt. De keuken ga je natuurlijk in het echt bewonderen. Je ziet precies wat je krijgt, en hoe dit eruit ziet in het geheel. In sommige gevallen kan je de apparatuur zelfs overnemen, vaak is er in overleg veel mogelijk.

Wat is de werkwijze?

Je kan de keuken zelf demonteren, of dit voor een kleine meerprijs door ons laten doen. Ook kan je kiezen tussen het zelf ophalen en monteren, of laten bezorgen en eventueel ook door onze monteurs laten plaatsen van de keuken. Mocht je interesse hebben in een showroom keuken kun je dit te allen tijde aangeven bij ons personeel. Let er wel op dat de keuken al gestaan heeft, andere klanten deze hebben aangeraakt en hebben getest. Mogelijk zijn er wat kleine gebruikssporen zichtbaar. De keuken ontvang je in de staat hoe hij in de showroom staat. Voor een meerprijs is het wel mogelijk om aanpassingen te laten doorvoeren.

Interesse in de showroom uitverkoop?

Heb je interesse in onze showroomkeuken uitverkoop? Neem dan gerust contact op met de showroom in jouw buurt. Met 33 winkels in Nederland is er altijd een filiaal in de buurt. Het aanbod in de filialen verschilt, omdat er in elke showroom andere keukens staan en worden vervangen. De medewerkers van de vestiging in jouw regio kunnen je hier uiteraard meer over vertellen. Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie, of kom gewoon eens langs!