Toont alle 2 resultaten

 • AEG Was-droog combinatie

  AEG
  L7WE86CBI

  Mail / bel voor de laagste prijs

 • Zanussi Was/droogcombinatie

  Zanussi
  ZWD8169NW

   717,-

Waarom een was-droogcombinatie?

Met een was-droogcombinatie kun je losse was- en droogprogramma’s draaien. Maar je kunt ook kiezen voor gecombineerde programma’s voor wassen en drogen ineen. En dat heeft als voordeel dat je minder handelingen hoeft te verrichten. Je stopt je vuile was in de machine en haalt je schone droge was er weer uit. Reuze handig! Veel mensen die klein behuisd zijn kiezen voor alleen een wasmachine omdat ze geen ruimte hebben voor een aparte wasdroger. Maar met een was-droogcombinatie hoef je geen tweede apparaat erbij aan te schaffen. Je hebt dus geen ruime bijkeuken of wasruimte nodig om toch van de luxe van een wasdroger te kunnen genieten. Er zijn was-droogcombinaties die zo compact zijn dat je ze zelfs in een bescheiden keuken kunt plaatsen.

Waar moet je op letten?

Waar je goed op moet letten bij een was-droogcombinatie is het vulgewicht. Je kunt namelijk meer was kwijt om te wassen dan om te drogen. Dus als je niet tussendoor wasgoed wilt verwisselen is het goed om minder wasgoed per wasbeurt in de trommel te laden. Een alternatief is om wel een volle trommel te wassen, maar daarna een deel van de natte was aan een waslijn te drogen. Wil je het jezelf gemakkelijk maken, dan kun je kiezen voor een was-droogcombinatie die over een beladingssensor beschikt. Dan weet je namelijk precies hoeveel kilo wasgoed per keer je in een ronde kunt wassen en drogen. Dus dan hoef je geen wasgoed tussentijds uit de trommel te verwijderen. Was-droogcombinaties kunnen tussen de 7 en 9 kilo wasgoed wassen en 4 tot 5 kilo wasgoed drogen. Ze zijn dus minder geschikt voor grotere huishoudens met veel wasgoed.

Hoe werkt de droger?

Het drogen in een was-droogcombinatie gebeurt op dezelfde manier als bij een losse wasdroger. Het enige verschil is dat de trommel gekoeld wordt met water. Dit zorgt ervoor dat er geen aparte buis naar buiten nodig is. De condens die vrijkomt tijdens het koelingsproces wordt afgevoerd via de afvoerslang van de wasmachine.

Andere functies van de was-droogcombinatie

Sommige modellen was-droogcombinatie beschikken over een stoomfunctie. Met zo’n Steamwash programma kun je het wasgoed extra hygiënisch wassen. Andere was- droogcombinaties hebben een Ecobubble functie. Die zorgt ervoor dat je op lage temperaturen je was intensief kunt reinigen. Dat is handig voor vuile kleding die je niet op hoge temperaturen mag wassen. Was-droogcombinaties die zijn uitgerust met een airwash functie kun je gebruiken om je kleding op te frissen zonder water te gebruiken. Er komt alleen frisse lucht aan te pas.

Deskundig advies

Wil je graag meer informatie over de verschillende mogelijkheden van was- droogcombinaties? Bij Keukensale geven onze keukenspecialisten je graag deskundig advies. Kom gerust eens langs bij een van onze showrooms en laat je uitgebreid voorlichten. Keukensale heeft showrooms verspreid over heel Nederland dus er is altijd wel een showroom bij jou in de buurt. Niet alleen kun je daar advies krijgen over was-droogcombinaties. Je kunt ook rustig rondkijken naar complete keukenopstellingen. Onze showkeukens geven je een goed beeld wat er allemaal mogelijk is op keukengebied. Ook geven ze je een indruk welke stijlen en materialen je allemaal kunt toepassen in een nieuwe keuken. Bij Keukensale volgen we namelijk de laatste trends op keukengebied op de voet. Dus laat je inspireren in onze showrooms.

Meer inspiratie

Voor de nodige inspiratie bezoek je ook de website van Keukensale. Hier vind je een groot aantal inspiratiepagina’s met interieurtips voor je keuken. Dus of je nu een was-droogcombinatie zoekt of een complete keuken, je inspirerende reis begint op onze website. Kijk welke stijl bij je past en bedenk hoe jouw nieuwe droomkeuken er uit moet gaan zien. Kies je voor minimalistisch Scandinavisch design met veel neutrale natuurtinten? Of houd je van een landelijke keuken met robuust houten elementen? Ook heel trendy is de industriële keuken, uitgevoerd in koele tinten zoals donkergroen, grijs en zwart. In zo’n industriële keuken komt een was-droogcombinatie in strak zwart prachtig tot zijn recht!

Wil je nog meer inspiratie? Bestel dan ons gratis online magazine. Dit prachtig vormgegeven magazine staat boordevol inspirerende keuken foto’s en moodboards met styling suggesties. Wedden dat de keuken van jouw dromen er ook tussen zit?