Toont alle 4 resultaten

 • AEG Was-droog combinatie

  AEG
  L7WE86CBI

  Mail / bel voor de laagste prijs

 • Zanussi Was/droogcombinatie

  Zanussi
  ZWD8169NW

   717,-

 • Zanussi Wasmachine

  Zanussi
  ZWY61225NW

   514,-

 • Zanussi Wasmachine

  Zanussi
  ZWF8167NW

   372,-

Soorten wasmachines

Het doel van elke wasmachine is hetzelfde, namelijk het wassen van je kleding. Maar toch zijn er enkele verschillen. De meest bekende wasmachines hebben een deur aan de voorzijde. Maar wist jij dat er ook bovenladers zijn? Deze machines hebben een klep aan de bovenzijde waardoor je je was in de trommel stopt. Afhankelijk van de plaats waar jouw wasmachine-aansluiting zit en de ruimte die je hebt, kan dit een enorme uitkomst zijn. Daarnaast zijn nieuwere machines veel energiezuiniger dan oudere exemplaren. Ook heb je verschillende formaten wasmachines. De grootte wordt gemeten in kilogram was per wasbeurt. Heb je een groot gezin en veel was? Kies dan voor een exemplaar waar veel kilo was per keer in past. Heb je geen ruimte voor een droger? Wist je dat er was-droog combinatiemachines bestaan? Deze wassen én drogen daarna gelijk alle kleding.

Onderhoud van wasmachines

Een wasmachine maakt je kleding schoon dus zal zelf ook wel schoon zijn. Deze aanname wordt door veel mensen gemaakt, maar dit is helaas niet juist. Resten viezigheid, wasmiddel en vet kunnen vaak niet volledig worden afgevoerd. Daarom is het belangrijk om je wasmachine goed te onderhouden. Begin met het reinigen van de filters, hier kun je opgehoopt stof aantreffen. Vergeet ook niet te controleren of je wasmachine een filter of zeef heeft waar je hem aansluit op de aan- en afvoer van de wasmachine aansluiting. Ook hier kun je opgehoopt stof en vettigheid aantreffen. De lade waar je jouw wasmiddel inschenkt dien je ook schoon te maken. Hier kunnen resten wasmiddel achterblijven. Draai tot slot een programma zonder was, op minstens 90 graden. Azijn of een vaatwasblokje zorgen voor het verwijderen van de laatste vetresten. Je wasmachine is weer als nieuw!

Bekijk hier meer tips voor het schoonmaken van je keukenapparatuur.

De juiste keuze

Voor het kopen van een wasmachine is het fijn om op een aantal punten te letten. Heb je een druk leven en vaak geen tijd om de was aan te zetten en daarna ook op tijd weer uit de machine te halen? Kies dan uit een van de wasmachines met een startuitstel mogelijkheid. Zo kan jij in de ochtend voor je de deur uit gaat de wasmachine aanzetten en zorgt de machine ervoor dat het programma later begint. Geen was die nog lang nat in de wasmachine blijft zitten en muf ruikt! Of ben jij iemand die nét nadat het wasprogramma gestart is nog een sok tegenkomt die ook gewassen moet worden? Kies dan een exemplaar met een klep waarbij je tijdens het programma nog was kunt toevoegen. Houd ook rekening met de verschillende programma’s die machines aanbieden. Sommige programma’s ga je nooit gebruiken en zijn dus overbodig.

Advies nodig?

Je wilt natuurlijk een wasmachine kopen waarvan je denkt dat hij bij jouw leefstijl past. Je kunt op internet recensies lezen, er bestaan zelfs tests om te zien welke machine het beste bij jou past. Of misschien koop je een wasmachine waar je collega helemaal lyrisch over is, maar blijkt deze geen programma te hebben die voor jou geschikt is. Je koopt een wasmachine om er de komende jaren plezier en profijt van te hebben, dus het is fijn als je precies weer wat je wil en nodig hebt. Wil je persoonlijk advies, volledig afgestemd op jouw gezin, leefstijl en ruimte? Je bent van harte welkom in 1 van onze showrooms. Met meerdere winkels in Nederland, is er altijd een vestiging in de buurt. Onze ervaren en professionele medewerkers zijn niet alleen op de hoogte van de mogelijkheden, maar denken ook écht met je mee over wat de juiste wasmachine is.

Afspraak maken

Je bent natuurlijk altijd welkom om de showroom binnen te lopen en ons aanbod van wasmachines te bekijken, maar als je zeker wil weten dat we alle tijd voor je hebben kun je ook een afspraak inplannen om een wasmachine te kopen. Dit kan online via onze website, of door contact op te nemen met het filiaal van jouw keuze. Bij ons bel je rechtstreeks naar de betreffende winkel, geen gedoe met een landelijke klantenservice die je niet kent. Uiteraard is een afspraak vrijblijvend, ook als je nog aan het oriënteren bent helpen we je graag. Ons doel is jou begeleiden en je te helpen met het grote aanbod aan wasmachines.