Toont alle 3 resultaten

 • Zanussi Vrijstaande Diepvriezer

  Zanussi
  ZFX31401WA

   230,-

 • Zanussi Vrijstaande Diepvriezer

  Zanussi
  ZFT11110WA

   275,-

 • Zanussi Vrijstaande Diepvriezer

  Zanussi
  ZFT11104WA

   239,-

Het voordeel van vrijstaande vriezers

Het voordeel van vrijstaande vriezers is dat je ze overal neer kunt zetten waar je wilt. Zolang je natuurlijk een stopcontact in de buurt hebt. De deuren kun je naar keuze aan de linker- of aan de rechterkant openen. Dat bepaal je eenvoudig met het monteren van de deurscharnieren. Een tafelmodel heeft bijvoorbeeld een inhoud van 30 liter. Deze modellen zijn heel geschikt om onder een vrijstaande koelkast te plaatsen van dezelfde afmetingen. In deze kleinere vrijstaande vriezers zitten over het algemeen twee of drie lades, wat genoeg ruimte biedt om de meest voorkomende etenswaren in te bewaren. Heb je behoefte aan meer vriesvakken? Kijk dan naar de grote vrijstaande vriezers. Deze hebben grotere lades of een combinatie van lades en rekjes. Zo kun je je diepvriesproducten overzichtelijk opbergen. Natuurlijk zijn de deuren van de vriezers in verschillende kleuren verkrijgbaar, zodat het altijd in de stijl van je keuken past.

Energiezuinig invriezen

Bij de aanschaf van vrijstaande vriezers let je op een aantal zaken. Ten eerste natuurlijk de grootte. Daarnaast wil je dat de vriezer weinig geluid maakt, zeker als die in de keuken staat. De vrijstaande vriezers uit het assortiment van Keukensale voldoen aan deze voorwaarden. Daarnaast zijn ze ook nog eens energiezuinig en hebben ze een A++ label. Ook is er een bescherming ingebouwd bij onverwachte stroomuitval. De vrijstaande vriezers behouden bijvoorbeeld voor 17 uur hun temperatuur. Bij sommige vriezers profiteer je van een ingebouwd alarm dat een waarschuwing geeft als de temperatuur in de diepvries te hoog wordt. Je kunt dan tijdig actie ondernemen en kijken wat de oorzaak daarvan is.

Kies een vrijstaande vriezer van Keukensale

Vraag ons gratis inspiratie magazine aan en bekijk het aanbod vrijstaande vriezers van Keukensale. Of kom naar de showroom om het assortiment persoonlijk te bekijken. Je kunt direct advies vragen aan een van onze medewerkers, bijvoorbeeld voor het plaatsen van de vrijstaande vriezers in je nieuwe keuken.