Enig resultaat

  • Exquisit Vaatwasser half geïntegreerd/60cm

    Exquisit
    KSEGSP2112.1EBA++

     499,-

Een opgeruimde keuken met een inbouw vaatwasser

Door de één wordt een inbouw vaatwasser als een luxe gezien, voor de ander is het een onmisbaar huishoudelijk apparaat. Zeker als je huishouden uit meerdere personen bestaat, heb je ongemerkt iedere dag een flinke stapel afwas. En met een druk dagelijks leven, is het afwassen een klusje dat vaak uitgesteld wordt. Met een inbouw vaatwasser is dit probleem eenvoudig opgelost. De vuile spullen blijven niet onnodig op het aanrecht staan, maar kunnen na gebruik rechtstreeks ingeruimd worden. Daarnaast is het gemakkelijk om het apparaat aan te zetten als je de deur uitgaat. Het enige wat je nog hoeft te doen bij thuiskomst is de schone spullen weer op hun plaats zetten in de keukenkasten. Je keuken blijft hierdoor schoon en opgeruimd, waardoor je nog meer kunt genieten van je mooie keuken. Lees onze tips voor het opruimen van jouw keuken.

Zuinig in gebruik

Met de hand afwassen betekent het water vaak verschonen en veel afwasmiddel gebruiken. En dan hebben we het nog niet eens over de tijd die je kwijt bent met het afwassen zelf. Een inbouw vaatwasser neemt je dit allemaal uit handen. De bekende en betrouwbare merken die je bij Keukensale kunt krijgen, vallen allemaal onder de energiezuinige labels. Je kunt daarbij dan ook kiezen voor verschillende programma’s van de inbouw vaatwasser. Zo is er een ecostand voor extra zuinig verbruik op een temperatuur van vijftig graden. Maar je kunt ook kiezen voor een verkort programma of een speciaal programma voor glazen. Dit draagt allemaal bij aan een optimaal gebruik, waarbij je servies en glazen onder de beste omstandigheden stralend schoon worden. Met de speciale timerfunctie kun je het programma op de door jouw gewenste tijd starten. Zo maak je bijvoorbeeld gebruik van het nachttarief voor het stroom.

Een inbouw vaatwasser in je eigen stijl

Het voordeel van een inbouw vaatwasser is dat deze eigenlijk niet opvalt in je keuken. Je integreert het apparaat eenvoudig in dezelfde stijl van je keuken. Dit doe je door de voorplaat in dezelfde kleur en stijl als je keukenkastjes te houden. Heb je een klein keukenblok, dan plaats je de inbouw vaatwasser tegen de muur, in het keukenblok. Maar je kunt er ook voor kiezen om het in het kookeiland te integreren. Hou bij het ontwerp van je keuken dan wel rekening met de juiste aansluitingen voor water en elektriciteit en uiteraard met de waterafvoer. Het bedieningspaneel van de afwasmachine verschilt per merk. Het kan van rvs zijn, maar ook bijvoorbeeld van zwart of wit kunststof. Afhankelijk van de stijl van je keuken, kies je een bedieningspaneel dat het beste bij de kleurstelling past.

Kies nieuw keukenapparatuur

Het vervangen van een keukenapparaat, of misschien het besluit tot een eerste aanschaf, kan een mooi moment zijn om je keuken eens onder de loep te nemen. Hoe oud zijn de apparaten in je keuken eigenlijk? Dan ben je bij Keukensale niet alleen op de juiste plek voor een inbouw vaatwasser, maar ook voor bijvoorbeeld een kookplaat. Kijk naar de verschillende merken uit het assortiment en let daarbij op de functies die je graag wilt hebben. Wil je een extra besteklade in de inbouw vaatwasser? Of vind je een bestekmandje praktischer. Dat geldt ook bijvoorbeeld voor de kookplaat: wil je op gas koken, of inductie. Op het moment dat je weet welk merk aan al je wensen voldoet, kun je in één keer je keuken aanpassen met energiezuinige apparatuur. En met de juiste voorzetpanelen past het ook nog helemaal in de stijl van je bestaande keuken.

Advies op maat

Of je nu kiest voor alleen een inbouw vaatwasser, of je bent op zoek naar een hele nieuwe keuken, inclusief keukenkastjes en aanrechtbladen, bij Keukensale heb je alle keuze. Kom langs in één van onze showrooms om de verschillende modellen inbouw vaatwasser te bekijken. Je kunt ook een keuken op maat laten ontwerpen met een 3D programma. Onze deskundige medewerkers helpen je graag en kunnen je adviseren wat het beste in de ruimte past die je beschikbaar hebt. Ook als je vragen hebt over de combinatie van verschillende stijlen of de plaatsing van de apparaten, kun je bij ons terecht. We werken samen met ervaren monteurs, zodat de apparatuur direct werkt na installatie. Alvast wat inspiratie? Download ons magazine.