Enig resultaat

 • AEG Inbouw koffieautomaat

  AEG
  KKK994500B

  Mail / bel voor de laagste prijs

Wat is een inbouw koffiemachine?

Zoals het woord al zegt, bouw je deze koffiemachine in. Je plaatst de inbouw koffiemachine in een nis in je keuken. Daardoor wordt hij smaakvol weggewerkt in een kastenwand. Je kunt de koffiemachine bijvoorbeeld plaatsen naast of boven je inbouw magnetron. Niet alleen is de inbouw koffiemachine prachtig om te zien, hij voorziet je ook van heerlijke koffie. Kies bijvoorbeeld uit cappuccino, espresso, latte of macchiato. Maar ook een eenvoudige bakje Hollandse koffie of een warme chocomelk zijn opties. Afhankelijk van het model, heeft de koffiemachine een ingebouwd reservoir voor melk. Er zijn ook inbouw koffiemachines met een los melkreservoir dat je aansluit op de machine. En dan zijn er nog machines die niet voorzien zijn van een melkreservoir, maar wel van een stoompijpje waarmee je melk kunt opwarmen.

Voordelen van de inbouw koffiemachine

De inbouw koffiemachine maakt gebruik van hele koffiebonen. De machine meet een hoeveelheid koffiebonen af voor elk kopje koffie. Vervolgens worden die bonen gemalen. Zo krijg je dus iedere keer het meest verse kopje koffie dat je je kunt voorstellen. De inbouw koffiemachine is ook buitengewoon veelzijdig. Heb je meerdere gasten met verschillende smaken? Dan serveer je als een echte barista iedere gast hun eigen koffiekeuze. Een lekkere schuimende cappuccino of latte? Of liever een pittige espresso? Het is allemaal mogelijk. In een handomdraai heb je de verschillende koffies op tafel staan. Je kunt de koffie ook nog helemaal naar je persoonlijke voorkeur instellen. Zo kun je de sterkte van ieder kopje koffie aanpassen. En als je een machine met melkreservoir hebt kun je ook de hoeveelheid melk per kopje instellen. Bij sommige inbouw koffiemachines kun je meerdere persoonlijke koffieprofielen opslaan. Zo weet je zeker dat iedere gebruiker exact het juiste kopje koffie heeft.

Onderhoud

De meeste modellen inbouw koffiemachines reinigen zichzelf na iedere zetbeurt. Houd er wel rekening mee dat je eens per kwartaal je inbouw koffiemachine moet ontkalken. Vooral als je in een regio met hard water woont is dit een vereiste. Je kunt kiezen voor een inbouw koffiemachine met display die precies aangeeft wanneer je machine ontkalkt moet worden. Zo kan het nooit mis gaan.

Koffiespecialiteiten

Een inbouw koffiemachine heeft 10 tot 13 verschillende koffiespecialiteiten die je kunt selecteren via een touch screen. Welke koffie specialiteiten kun je zoal kiezen? We geven je een overzicht van de vele specialiteiten:

 • Koffie
 • Cappuccino
 • Latte
 • Espresso
 • Macchiato
 • Koffie verkeerd
 • Americano
 • Ristretto
 • Cortado
 • Chocolademelk
 • Doppio
 • Espresso macchiato
 • Flat white
 • Lungo
 • Hele koffiepot

Niet iedere inbouw koffiemachine biedt al deze specialiteiten. Dus het is goed om vooraf te bedenken welke koffiespecialiteiten je zeker wilt hebben. Dat vergemakkelijkt de keuze van je ideale inbouw koffiemachine.

Inspiratie

Op de website van Keukensale vind je het complete aanbod aan inbouw koffiemachines. Bij Keukensale leveren we alleen maar A-merken. En dat altijd tegen de laagste prijzen. Bekijk en vergelijk het aanbod. Zo krijg je al een aardig idee welke inbouw koffiemachine bij je budget en wensen past. Op de website bieden we je eindeloos veel inspiratie voor je keuken. Niet alleen voor je inbouw koffiemachine, maar ook voor de inrichting van je keuken. Houd je van landelijk of industrieel, modern of retro? Het maakt niet uit want we bieden je inspiratie blogs voor iedere keukenstijl. Bekijk de prachtige sfeerfoto’s en lees de handige tips. Wil je nog meer inspiratie? Dan hebben we voor jou het gratis inspiratie magazine boordevol prachtige keukens. Zo krijg je een goed beeld hoe een inbouw koffiemachine zal staan in de keuken van je dromen. Je bestelt het gratis magazine eenvoudig online.

Deskundig advies

Wil je zelf bekijken en testen welke inbouw koffiemachine het beste bij je past? Kom dan langs bij een van onze showrooms. Keukensale heeft showrooms in heel Nederland. Dus er is altijd een Keukensale showroom bij je in de buurt. Onze keukenspecialisten staan je graag te woord. Ze kunnen je deskundig advies geven over de voor- en nadelen van de verschillende inbouw koffiemachines. Maar dat niet alleen. Je kunt ook bij onze keukenspecialisten terecht voor het ontwerp van een complete nieuwe keuken. Ze zullen graag een 3D ontwerp voor je maken zodat je een realistisch beeld krijgt van je droomkeuken. En als je wilt kunnen ze ook nog de complete installatie en oplevering van je nieuwe keuken voor je begeleiden. Zo kun jij zorgeloos genieten van je favoriete kopje koffie!