Toont alle 2 resultaten

 • AEG Inbouw koffieautomaat

  AEG
  KKK994500B

  Mail / bel voor de laagste prijs

 • AEG Inbouw koffieautomaat

  AEG
  KKK994500M

  Mail / bel voor de laagste prijs

Kies de koffieautomaat die bij je past

Een koffieautomaat is er in verschillende soorten. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een systeem met een filter waar het hete water doorheen druppelt. Dit type koffieautomaat is heel geschikt als je een groot gezelschap op bezoek hebt. Je zet gemakkelijk koffie voor acht of zelfs tien personen. Met een ander type koffieautomaat zet je de koffie met capsules. Hierbij kun je natuurlijk ook zoveel kopjes zetten als je wilt. Het voordeel is dat je voor iedereen een persoonlijke kop koffie kunt maken. De capsules zijn verkrijgbaar in verschillende smaken en sterktes. Als laatste is er de koffieautomaat die je in de keuken inbouwt. Door de verschillende functies van het apparaat heb je ook veel keuze uit de soorten koffie die je ermee kunt zetten. Je zet de beker of het kopje onder de spuitmond en je krijgt direct een smaakvolle koffie in je beker.

De luxe uitvoering van een koffieautomaat

Bij Keukensale kun je ook een luxe inbouw koffiemachine krijgen. Je bouwt het apparaat in, waardoor het een mooi geheel vormt met je keuken. Kies voor een koffieautomaat waarmee je verschillende soorten koffie kunt zetten. Het is natuurlijk zo dat niet iedereen van dezelfde sterkte houdt of altijd de koffie helemaal zwart wil drinken. Je vindt bij Keukensale dan ook verschillende uitvoeringen van de koffieautomaat. Dat begint al met een app waarmee je van een afstand kunt zorgen dat je kop koffie klaarstaat als je de keuken binnenkomt. Vergeet niet om te zorgen dat er altijd een lege beker klaarstaat om ongelukjes te voorkomen. Door de constante zettemperatuur ben je ervan verzekerd dat je koffie altijd op de juiste, hete temperatuur is. Het maalproces is helemaal in balans zodat je ook bij extra sterke koffie geen vervelende bittere smaak krijgt. Je profiteert van automatische reiniging na elke zetting.

Wat kan een koffieautomaat allemaal?

Eigenlijk kun je het zo gek niet bedenken of de koffieautomaat regelt het voor je. Behalve het feit dat je met een druk op de knop tussen verschillende koffiesoorten kunt kiezen, zoals Ristretto, Espresso, Espresso Macchiato, Cappuccino en Latte Macchiato, is er meer. Heb je eenmaal je favoriete smaak en samenstelling bepaald, dan kun je dit programmeren in de koffieautomaat. Dit kan tot wel acht voorkeuren, waarbij je ook kunt aangeven hoeveel melk je eraan toegevoegd wilt hebben. Daarnaast kun je de watertemperatuur in verschillende standen instellen. De hoogte van de melkopschuimer en de koffie uitloop zijn in hoogte verstelbaar. Zo kun je bij ieder type koffie een juiste beker of glas gebruiken. Het waterreservoir is afneembaar en je krijgt tijdig een melding als deze leeg is of als de bonen bijgevuld moeten worden. Er is ook een koffieautomaat waar je twee kopjes tegelijk onder kunt zetten.

Ontwerp je nieuwe keuken inclusief koffieautomaat

Wil je een koffieautomaat waarbij je op ieder moment van de dag je favoriete koffie eenvoudig en snel kunt zetten? Dan is een ingebouwde koffieautomaat waarschijnlijk iets voor jou. Als je toch plannen hebt om je hele keuken te verbouwen dan kun je direct de inbouw van de koffieautomaat in het ontwerp meenemen. Kijk in het gratis magazine van Keukensale voor de nodige inspiratie. Het gemakkelijkst is om de automaat op werkhoogte te installeren. Je zult hier dus rekening mee moeten houden bij de keuze van de opstelling van de keukenkastjes en het aanrechtblad. Kies voor een automaat die helemaal in het zwart is zodat het mooi past bij de rest van de keukenapparatuur. Of kies voor een zilverkleurig front voor een mooi accent in de moderne inrichting.

Zet voortaan gemakkelijk lekkere koffie

Kom naar een showroom bij jou in de buurt voor een compleet uitgevoerde koffieautomaat. Maak je keuze uit de verschillende modellen en kijk welke afmetingen het beste in jouw nieuwe keuken zullen passen. Heb je vragen over de functies van de koffieautomaat? Aarzel dan niet om advies te vragen aan een van onze medewerkers. Zij helpen je graag om de juiste keuze te maken. Ook als je meer wilt weten over het installeren van een hele nieuwe keuken kun je natuurlijk bij onze medewerkers terecht.