Toont alle 12 resultaten

 • Exquisit Side by Side koelkast

  Exquisit
  KSSBS160

   979,-

 • Exquisit Side by Side koelkast

  Exquisit
  SBS110-4XA

   899,-

 • Exquisit Side-by-Side koelkast

  Exquisit
  KSSBS130-4A-wit

   779,-

 • Exquisit Side-by-Side koelkast

  Exquisit
  KSSBS130-4A

   799,-

 • Siemens iQ700 French Door koel-vriescombinatie, 3 deuren Zwart

  Siemens
  KF86FPB2A

   2.673,16

 • Zanussi Vrijstaande Koel-vriescombinatie

  Zanussi
  ZRT27100WA

   345,-

 • Keukensale - lobsie-armen-wijd

  Waarom Keukensale?

  • Duitse topkwaliteit
  • Gegarandeerd voor de laagste prijs
  • Deskundig advies
 • Zanussi Vrijstaande Koelkast

  Zanussi
  ZRX51101WA

   230,-

 • Zanussi Vrijstaande Koelkast

  Zanussi
  ZRG16601WA

   266,-

 • Zanussi Vrijstaande Koelkast

  Zanussi
  ZRA33103WA

   372,-

 • Zanussi Vrijstaande koelkast

  Zanussi
  ZRG16605WA

   230,-

 • Zanussi Vrijstaande Koelkast

  Zanussi
  ZRG15805WA

   230,-

 • Zanussi Vrijstaande Koelkast

  Zanussi
  ZRG14800WA

   275,-

 • Keukensale - lobsie-inclschaduw

  Je Nieuwe Droomkeuken

  Tegen een vast maandbedrag!

  • Vaste maandtermijnen gedurende de gehele contractperiode
  • Het rentepercentage staat vast voor de gehele contractperiode
  • Alles in één keer geregeld bij uw Keukensale specialist

   

Compacte vrijstaande koelkasten

Ben je op zoek naar extra vrijstaande koelkasten die je in de zomer kunt inschakelen om drankjes lekker fris te houden? Of wil je een klein tafelmodel voor op je studentenkamer? De vrijstaande koelkasten met een afmeting van ongeveer 85 centimeter bij 55 centimeter zijn daar ideaal voor. Je kunt ze eenvoudig in een kleinere ruimte zetten, maar je profiteert toch van de koelcapaciteiten van deze handige koelkast. Met een inhoud van 150 liter kun je er niet alleen alle noodzakelijke levensmiddelen in kwijt zoals groenten en fruit. Je hebt in de deur en op de legplanken van veiligheidsglas ook nog voldoende ruimte om flessen en bijvoorbeeld eieren op te bergen. Je stelt zelf met de deurscharnieren in of de deur naar links of naar rechts opengaat. Op deze manier is er altijd een plek in je huis waar deze vrijstaande koelkasten prima tot hun recht komen.

Een middelgrote koelkast

Wil je een iets groter model dan de kleinste vrijstaande koelkasten dan kom je bijvoorbeeld uit bij vrijstaande koelkasten met een inhoud van 209 liter. Vaak heb je ook de optie voor een ingebouwd vriesvakje van ongeveer 50 liter. Deze middelgrote koelkasten zijn heel geschikt om in de keuken naast het aanrechtblok te plaatsen. Met drie of vijf legplateaus van veiligheidsglas en een groentenla heb je voldoende bergruimte om de etenswaren voor het hele gezin koel te bewaren. De temperatuur wordt mechanisch geregeld en er is heldere LED-verlichting in de koelkast aanwezig. Bovendien zijn deze vrijstaande koelkasten heel stil. Dit maakt ze zeker geschikt voor de keuken, ook als je een open keuken hebt. De koelkasten zijn energiezuinig en bij onverwachte stroomuitval blijft de bewaartemperatuur nog twintig uur op peil. Natuurlijk kies je bij Keukensale voor een koelkastdeur die past bij jouw keukeninrichting, zoals wit, zwart of zilver.

Een vrijstaande koelkast als blikvanger van je keuken

Vrijstaande koelkasten hoeven niet alleen nuttig te zijn door je etenswaren goed te houden. Je kunt ze natuurlijk ook de blikvanger van je keuken maken. Zeker als je kiest voor een Amerikaanse koelkast met twee naar de zijkant openslaande deuren. Deze opvallende modellen zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar. Zo kun je kiezen voor een kleur die bij je keuken past, zoals zwart of wit. Maar je kunt ook voor een opvallend accent gaan en kiezen voor een retrokleur. Dit type vrijstaande koelkasten is net zo zuinig in het elektriciteitsverbruik als de kleinere modellen. Je hebt echter wel een inhoud van bijvoorbeeld 370 liter achter de ene deur en 179 liter achter de andere deur. Ook kunnen deze vrijstaande koelkasten verdeeld zijn in een koel- en een vriesgedeelte. Voor een extra luxe uitvoering is er een model met een water- en ijsdispenser. Zo heb je altijd verse ijsblokjes en ijswater.

Richt je keuken stijlvol in

Ook als je geen mogelijkheid hebt om in je keuken een inbouwkoelkast te plaatsen dan kun je toch je keuken stijlvol inrichten met vrijstaande koelkasten. Kijk in ons gratis magazine voor de verschillende modellen vrijstaande koelkasten van Keukensale. Wil je een nieuwe keuken installeren en ben je op zoek naar zo’n mooie vrijstaande koelkast met dubbele deuren? Houd bij het ontwerp van je nieuwe keuken rekening met de afmetingen van de vrijstaande koelkasten. Passen deze inderdaad tussen het aanrechtblok en de muur? Misschien is het beter om de koelkast tegen een andere muur te plaatsen. Als je vooraf een goed ontwerp maakt, heb je een beter overzicht op de verschillende mogelijkheden. Dan kun je ook direct zien of je nog genoeg ruimte overhoudt voor het plaatsen van andere keukenapparatuur. Zoals bijvoorbeeld een oven of een inbouw koffieapparaat. Kijk ook naar de kleuren van de verschillende apparaten voor een uniforme aanblik.

Kom naar de showroom

Met zoveel verschillende soorten vrijstaande koelkasten is het niet altijd eenvoudig een keuze te maken. Kom daarom naar de showroom van Keukensale. Onze medewerkers geven je graag uitleg over de types en modellen uit het assortiment. Daarnaast kunnen ze je advies geven als je plannen hebt om een hele nieuwe keuken te installeren. Dan kun je niet alleen vrijstaande koelkasten uitzoeken. Maar ook direct kijken voor passende andere keukenapparatuur. En vergeet natuurlijk de keukenkastjes, het aanrechtblad en de tegels niet.