Toont alle 3 resultaten

 • Inventum boileraansluitset Q-fix

  Inventum
  330206

   82,-

 • Inventum Modesto Q10 slide-in boiler

  Inventum
  330203

   543,-

 • Inventum Q5 plintboiler

  Inventum
  330207

   388,-

Wat zijn keukenboilers?

Als de boiler van het huis ver weg staat van de keuken kan het vrij lang duren voordat het warme water de keuken bereikt. Een keukenboiler is in dit geval een goede en slimme oplossing om water en energie te besparen. Met een keukenboiler heb je direct warm water uit de keukenkraan zonder dat je hier lang op hoeft te wachten.

Keukenboilers hebben erg handige functies. Denk bijvoorbeeld eens aan de timer. Om de keukenboiler niet continu te laten werken, kan je hem ook aansluiten op een timer. Zo zal hij enkel op bepaalde momenten van de dag warm water leveren. De kans dat je ‘s nachts warm water nodig hebt in de keuken is tenslotte erg klein.

Voordelen keukenboilers

Een keukenboiler is een super handige toevoeging aan jouw keuken. Je wint er onder andere de volgende voordelen mee:

 • Warm water direct uit de kraan.
 • Je bespaart energie en (koud) water dat je anders weg laat lopen tijdens het wachten op warm water.
 • Je kunt op lange termijn veel geld besparen.

Maar let op! Het plaatsen van een keukenboiler levert pas rendement op als je kraan meer dan tien meter verwijderd is van je cv-ketel. Ligt jouw boiler dichterbij de keuken? Overleg dan met een keukenspecialist van Keukensale of het plaatsen van een keukenboiler voordelig is voor jou. Neem hier contact op met een keukenspecialist.

Kom langs in onze showroom

Wil je graag advies bij het kiezen van een keukenboiler? Kom dan naar één van onze showrooms en informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden en de kosten. Wil je graag dat één van onze medewerkers voor jou klaar staat om je te adviseren? Maak dan online direct een afspraak op een moment dat jou het beste schikt.