Toont alle 5 resultaten

 • Siemens iQ300, Gaskookplaat 60 cm, rvs

  Siemens
  EB6B5PB60N

   267,91

 • Siemens iQ500, Gaskookplaat 60 cm, rvs

  Siemens
  EC6A5PC90N

   427,76

 • Siemens iQ500, Gaskookplaat 75 cm

  Siemens
  EP7A6QC20N

   641,98

 • Siemens iQ500, Gaskookplaat 75 cm, rvs

  Siemens
  EC7A5SC90N

   575,03

 • Siemes iQ700, Domino gaskookplaat 30 cm

  Siemens
  ER3A6BD70N

   541,57

Het voordeel van een gasfornuis

Een gasfornuis is een kookplaat en een oven ineen. Beide uiteraard met een gasaansluiting. Het voordeel van een gasfornuis is dat je de oven en jouw kookplaat direct in de keuken verwerkt (onder elkaar). Met als extra voordeel dat gasovens goedkoop zijn in gebruik en snel op temperatuur komen.

Verschillende kookzones

Een standaard gasfornuis is voorzien van vier kookzones. Maar je kunt ook kiezen voor een 6 of 8 pits gasfornuis. Jouw kookplaat is dan automatisch groter en daarmee de oven ook.

Een gasfornuis heeft nog meer opties. Ben je bijvoorbeeld een liefhebber van wokken? Dan kun je jezelf helemaal uitleven met een speciale wok brander. Let op: niet alle branders hebben dezelfde grote.

Er zijn standaard 1 grote, 1 middelgrote, 1 kleine en 1 hele kleine pit inbegrepen in de kookplaat. Op die manier kun je grote pannen verhitten met de grote pit en een wat kleinere pan of iets wat niet heel snel heet hoeft te worden met een kleine pit.

Aansluiting en installatie van een gasfornuis

Je hebt voor het aansluiten van een gasfornuis (natuurlijk) een gasaansluiting nodig. Niets meer en niets minder. Wel adviseren wij om de aansluiting door een professional te laten doen of iemand die er verstand van heeft. Dit vanwege de veiligheid. Kom je daar niet uit? Geen zorgen! Wij helpen je bij de aankoop, maar ook bij de installatie. Neem contact met ons op en alles wordt in werking gezet.

Onze merken gasfornuizen

Wij hebben voor iedere smaak en portemonnee gasfornuizen in ons assortiment van merken als:

 • Bosch
 • Siemens
 • Etna

Advies nodig?

Twijfel je over wat voor soort gasfornuis je gaat aanschaffen of heb je andere vragen? Onze adviseurs hebben alle kennis en kunde in huis om je te voorzien van goed en deskundig advies. Je kunt hier alvast een afspraak maken in een showroom naar keuze maar je bent ook zonder afspraak natuurlijk altijd welkom.