Toont alle 5 resultaten

 • AEG Vlakscherm afzuigkap

  AEG
  DPE4941M

  Mail / bel voor de laagste prijs

 • AEG Vlakscherm afzuigkap

  AEG
  DPB3931M

  Mail / bel voor de laagste prijs

 • AEG Vlakscherm afzuigkap

  AEG
  DPE4641M

  Mail / bel voor de laagste prijs

 • AEG Vlakscherm afzuigkap

  AEG
  DPB5650M

  Mail / bel voor de laagste prijs

 • Exquisit Afzuigkap

  Exquisit
  KSFSH61

   139,-

Bespaar ruimte met een vlakschermkap

Een vlakschermkap is plat en lekker compact. Het wordt in het keukenkastje boven de kookplaat gemonteerd zodat je er bijna niets van ziet. Alleen de kap aan de voorkant is zichtbaar. Wanneer je gaat koken, dan trek je de kap even uit. Zo worden alle dampen en geurtjes weggewerkt door de vlakschermkap. De keuken blijft op deze manier lekker fris en schoon. Ben je weer klaar met koken, dan klap je het geheel makkelijk weer in. De kap neemt dus bijna geen ruimte in. Het keukenkastje waarin het wordt gemonteerd, kun je ook nog eens blijven gebruiken.

Kom eens langs

Ben je nu nieuwsgierig geworden naar een vlakschermkap, kom dan eens een kijkje nemen in een van onze showrooms. Je ziet dan met eigen ogen hoe fijn dit werkt en hoe netjes de vlakschermkap wegvalt bij de rest van de keuken. We hebben diverse modellen staan. Er zit er dus zeker eentje tussen die bij het interieur van jouw keuken past. Maar let op, kijk niet alleen naar het uiterlijk van de kap. Het vermogen en het energieverbruik is net zo belangrijk. Onze medewerkers helpen je hierbij graag op weg.

Ook voor de complete keuken

Ben je toch al in onze showroom voor een vlakschermkap, kijk dan ook eens naar het ruime aanbod complete keukens. Deze keukens staan er in verschillende stijlen en uitvoeringen, want voor de aankoop van een complete keuken kun je ook bij ons terecht. Ben je nu al nieuwsgierig geworden naar onze collectie, bekijk deze online of vraag het gratis magazine aan ter inspiratie. Je krijgt er nu ook een leuke waardebon bij. Deze heeft een waarde van maar liefst 500 euro. De eerste korting heb je al te pakken!