Toont alle 2 resultaten

 • Exquisit Afzuigkap

  Exquisit
  KSEBH90IGL

   799,-

 • Siemens iQ700, Plafondunit 90×50 cm inox

  Siemens
  LR97CAQ50

   1.309,43

Plafond afzuigunit met een stille motor

Wie denkt aan een afzuigkap of dampkap denkt vaak aan veel lawaai. Bij Keukensale zijn echter ook allerlei stille afzuigunits beschikbaar. Zo zet je in alle rust een lekkere maaltijd op tafel. Een stille plafond afzuigunit geeft geen geluid van meer dan 60 decibel. Een stille motor neemt niet weg dat de zuigkracht nog enorm sterk kan zijn. Vaak kun je kiezen tussen verschillende standen: van een lichte zuigkracht tot een sterke zuigkracht. Bij Keukensale zijn verschillende opties beschikbaar.

Strak design of een echte eyecatcher?

De afzuigkap is tegenwoordig een onderdeel van het keukeninterieur. Er zijn afzuigunits die passen bij een strakke inrichting met een modern design. De keuze voor een afzuigkap is net zo belangrijk als de kleur van de tegels, het soort oven of de stijl van het fornuis. Er zijn afzuigunits die bijna onopvallend zijn en lopen strak door in het design. Ook een plafond afzuigunit kan een echte eyecatcher zijn.

Installeren in het plafond

Een plafond afzuigunit kun je vaak installeren in het plafond en maakt dus geen onderdeel uit van de keuken. Daarvoor hoeft er geen grote kap boven het fornuis te hangen. Ook zijn er opties voor afzuigunits met een lichtfunctie, waarbij de intensiteit van het licht ook is in te stellen. Een plafond afzuigunit die geïnstalleerd is in het plafond is vaak te bedienen met een afstandsbediening, via een app op je telefoon of via de kookplaat. Met een afzuigunit zorg je er voor dat de keuken fris blijft. Wel moet je de kap goed onderhouden, lees onze tips voor het schoonmaken van je keukenapparatuur.

Inspiratie en advies

Op de website van Keukensale vind je het complete aanbod van afzuigunits, inclusief de technische specificaties. Wil je persoonlijk advies over de beste afzuigunit voor jouw keuken? Kom dan gerust langs bij een van onze showrooms. Onze keukenspecialisten zullen je graag verder helpen. Ze kunnen je desgewenst ook adviseren over het ontwerp en de aanschaf van een compleet nieuwe keuken. Wil je meer inspiratie op keukengebied? Vergeet dan niet ons gratis magazine boordevol keuken ideeën aan te vragen. Wedden dat we een keuken naar je smaak hebben?