Toont alle 2 resultaten

 • Siemens iQ100, Integreerbare afzuigkap zilver 60 cm

  Siemens
  LE66MAC00

   280,49

 • Zanussi Geïntegreerde Afzuigkap

  Zanussi
  ZHI612G

   115,-

Voordelen van een integreerbare afzuigkap

Waarom veel ruimte verspillen aan een traditionele afzuigkap als deze ook subtiel verwerkt kan worden? Een integreerbare afzuigkap kan mooi afgewerkt worden in het keukenkastje. Hierdoor lijkt de keuken afgewerkt en is er meer ruimte om spullen op te bergen. Daarom wordt het ook wel een inbouw afzuigkap genoemd. Ideaal voor een houten of gestucte schouw.

Daarbij is dit type afzuigkap geschikt voor verschillende soorten keukens. Bijvoorbeeld met een eiland- of wandopstelling. Bij Keukensale kunnen we je helpen om de juiste afwerking voor iedere keuken te vinden. We bieden kwaliteit, service en kennis. Voor alle vragen over een integreerbare afzuigkap kan je bij onze medewerkers terecht. Zoals vragen over verschillende materialen, eigenschappen en functionaliteiten.

Koop je liever direct een complete keuken? Bekijk onze keukencollectie.

Diverse soorten afzuigkappen

Omdat er tijdens het koken veel geur vrijkomt, kan de keuken niet zonder afzuigkap. Maar niet iedereen wil een grote afzuigkap. Daarom is een integreerbare afzuigkap de ideale oplossing. Met de afzuigslang worden alle luchtjes direct afgezogen. Hierdoor kan je gerust koken.

We bieden een ruim assortiment, ook met verschillende soorten afzuigkappen. De geïntegreerde afzuigkap is uitschuifbaar. Daarom is deze bijna onzichtbaar en neemt bijna geen ruimte in. Daarbij zorgt de afzuigkap ervoor dat alle luchtjes van het koken naar buiten worden afgezogen. Zo blijft de rest van het huis fris. We helpen je graag op weg, bekijk onze tips voor de beste afzuigkap voor jouw keuken.

Een integreerbare afzuigkap van Keukensale

Waarom kies je voor een integreerbare afzuigkap van Keukensale? We doen alles om de beste service te leveren. We bezorgen, als je dat graag wilt, de integreerbare afzuigkap aan huis. Daarom hebben we ook installateurs in dienst om te helpen. We bieden kwaliteit voor de laagste prijs, omdat we de integreerbare afzuigkap direct van de fabrikant inkopen.

Bekijk ons assortiment. Vragen over de kwaliteit of eigenschappen? Onze medewerkers staan klaar voor je. Bezoek een van onze showrooms. Je kunt hier terecht voor alle vragen over een integreerbare afzuigkap. Daardoor ben je verzekerd van de beste kwaliteit voor de laagste prijs.

Wil je eerst thuis nog wat inspiratie opdoen voor jouw nieuwe keuken? Vraag het gratis magazine aan en ontvang een waardecheque van € 500,-.